|

Aysal'dan Florya çıkarması

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Florya Metin Oktay Tesisleri'ne giderek sarı kırmızılı ekibin bu sabah yaptığı antrenmanı izledi ve teknik heyet ile birlikte futbolcularla görüştü.

Dha
00:00 - 22/09/2014 Pazartesi
Güncelleme: 14:28 - 22/09/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
Aysal'dan Florya çıkarması
Aysal'dan Florya çıkarması

Geçtiğimiz hafta olağanüstü seçim kararı alarak, sarı kırmızılı kulüpte yeni bir süreç başlatan Ünal Aysal, bu kararın ardından futbol takımının Balıkesir'de yenilgiye uğramasıyla büyük bir şok yaşamıştı. Ligde 3 maçta sadece tek maç kazanabilen sarı-kırmızılı ekibin, yeni teknik direktörü Cesare Prandelli ile seçim sürecinden daha fazla olumsuz etkilenmemesini düşünen Ünal Aysal, İtalyan teknik adama destek verdi.

Ünal Aysal Prandelli'ye seçimde ne olursa olsun, Galatasaray'da sürekliliğin esas olduğunu bildirerek, sadece takıma odaklanmasını ve en küçük sorunda yanlarında olmaya devam edeceğini söyledi.

Başkan Ünal Aysal antrenman sonrası ise kaptan Selçuk İnan ile de görüştü ve "Sen tecrüben ve kalitenle her türlü baskıyı, zorluğu aşacak bir karakterde oyuncusun. Takımı bir an önce toparlayın ve arkadaşlarınızla birbirinize kenetlenin. Merak etmeyin ki Galatasaray hiçbir zaman ne başkansız, ne yönetimsiz kalır. Kenetlenin ve cesaretinizi toplayın" uyarısında bulundu.

10 yıl önce