|

Aziz Yıldırım fena patladı: G.Saray kim ki...

Aziz Yıldırım, İsmail Kartal'a fena patlayarak, 'İsmail, maç sonunda açıklamalarına dikkat et. 'Haddimizi bilerek oynadık' demişsin. Galatasaray kim ki Fenerbahçe haddini bilerek oynasın? Fenerbahçe haddini bilmez. Fenerbahçe kimle oynuyorsa haddini bildirir. Bu laflar Fenerbahçe hocasına yakışmaz' dedi.

Htspor
00:00 - 22/10/2014 Çarşamba
Güncelleme: 11:09 - 22/10/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Aziz Yıldırım fena patladı: G.Saray kim ki...
Aziz Yıldırım fena patladı: G.Saray kim ki...

Kartal, "Sözlerim yanlış anlaşıldı" dedi

Galatasaray ile oynanan derbide ortaya koyduğu iyi futbola rağmen sahadan yenik ayrılan Fenerbahçe'de geçtiğimiz gün Samandıra'da İsmail Kartal fırtınası esmişti. Bruno Alves'in gördüğü amatör kırmızı kart sebebiyle hayli öfkeli olan Kartal, başkan Aziz Yıldırım'dan ise destek görmüştü. Yıldırım, maç sonunda aradığı Kartal'a 'Sen sakın moralini bozma' deyip destek olsa da; mücadelenin ardından yaptığı açıklamalardan dolayı da tepki gösterdi. İsmail Kartal, '10 kişi kaldıktan sonra haddimizi bilerek oynadık' açıklamasını yapmış ve bu sözler, taraftarların tepkisini çekmişti. Yıldırım da bu açıklamalara hayli sinirlenirken, 'İsmail, maç sonunda açıklamalarına dikkat et. 'Haddimizi bilerek oynadık' demişsin. Galatasaray kim ki Fenerbahçe haddini bilerek oynasın? Fenerbahçe haddini bilmez. Fenerbahçe kimle oynuyorsa haddini bildirir. Bu laflar Fenerbahçe hocasına yakışmaz' ifadelerini kullandı.

İSMAİL KARTAL AÇIKLAMA GETİRDİ

İsmail Kartal ise bu sözlerine açıklık getirdi. Başkan Aziz Yıldırım'a sözlerinin yanlış anlaşıldığını belirten Kartal, '30 yıldır bu camianın içerisindeyim. Orada 10 kişi kaldıktan sonra daha kontrollü oynadığımızı belirttim. Sözlerim yanlış anlaşıldı' dedi. Bu konuşmadan sonra konu tatlıya bağlanırken; Yıldırım, Kartal'ı açıklamalarına dikkat etmesi konusunda uyardı. Yıldırım daha sonra Kartal'a destek mesajlarını sürdürdü.


9 yıl önce