|

Aziz Yıldırım'dan Kartal'a destek

F.Bahçe Başkanı, Diego'yu tercih etmemesi ve oyuna müdahale edememesi üzerinden G.Saray yenilgisinin faturası kesilen teknik direktör İsmail Kartal'ı savundu

.
00:00 - 21/10/2014 Salı
Güncelleme: 00:25 - 21/10/2014 Salı
Yeni Şafak
Aziz Yıldırım'dan Kartal'a destek
Aziz Yıldırım'dan Kartal'a destek

Galatasaray derbisinde özellikle Diego Ribas'ı oynatmaması konusunda eleştirilen, kulübeden oyuna müdahale edememekle suçlanan F.Bahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'a Başkan Aziz Yıldırım'dan destek geldi. Ersun Yanal'ın ardından güvenerek takımın başına getirdiği İsmail Kartal üzerinde yoğunlaşan tepkilerden dolayı rahatsız olduğunu belirten Başkan Yıldırım, 'İsmail Kartal bu camianın evladıdır. Kendisine güvendik ve takımı teslim ettik. Sonuna kadar da arkasındayız. İsmail Kartal ile yola devam edeceğiz, bunu herkes böyle bilsin. Ona güvenimiz sonsuz. Sabırlı olmalıyız. Aykut Kocaman ve Ersun Yanal'ı getirdiğimizde de eleştirildik, ama şampiyonluk ve önemli başarılar kazandık. İsmail Kartal'ın da başarılı olacağına yürekten inanıyorum' ifadeleriyle hocasına destek çıktı.

Artık herkes beni iyi tanıyor

F.Bahçe'nin tecrübeli sağ beki Gökhan Gönül, artık rakiplerin kendisi için önlemler aldığını söyledi. 'Beni sürekli atağa giden, aynı zamanda geri dönen, temposunu maç sonuna kadar devam ettiren, 90 dakika boyunca sürekli bindirme yapan oyuncu olarak görüyorlar' diyen Gökhan, '7 senedir buradayım. Her antrenör, her futbolcu artık özelliklerimi ezbere biliyor. Ona göre önlemini alıyor. Şu anki tecrübem o zaman olsaydı çok daha farklı şeyler olabilirdi. Herkes tanıdığı için önlem alıyor. İster istemez de yapacaklarınız sınırlanıyor' sözleriyle kendisini savundu.

BRUNO ALVES'E ÖZEL İZİN

F.Bahçe ara vermeden G.Birliği hazırlıklarına başladı. Moralsiz olan ve Kartal tarafından izin verilen Bruno Alves katılmadı.


9 yıl önce