|

Ba Ba’nın gözü rekorda

Süper Lig'de attığı gollerle takımını liderliğe taşıyan Senegalli oyuncu, Beşiktaş'ın Avrupa kupalarındaki en golcü futbolcusu olmayı hedefliyor. Avrupa'da oynadığı 7 maçta 7 gole ulaşan Demba Ba, gözünü 14 gollü Oktay ile 12 gollü Bobo'nun rekorlarına dikti

Yeni Şafak ve
04:00 - 26/11/2014 Çarşamba
Güncelleme: 00:32 - 26/11/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Beşiktaş'ın Süper Lig'de Kasımpaşa'yı 2-0 yendiği maçtaki golleri atan Demba Ba, takımının yarın Yunan ekibi Asteras ile yapacağı karşılaşmada da performansını sürdürüp, siyah-beyazlı takımın Avrupa'daki en golcü futbolcusu unvanına biraz daha yaklaşmayı hedefliyor. Avrupa kupalarında forma giydiği 7 maçta 7 gole ulaşan Demba Ba, bu sezon 14 gollü Oktay Derelioğlu ile 12 gollü Bobo'nun rekorlarını kırmaya çalışacak.  Demba Ba, diğer golcülerin aksine kısa sürede takımının Avrupa'daki en golcü oyuncuları arasına girdi.

İLK 'HAT TRİCK' YAPAN BEŞİKTAŞLI OYUNCU  

Demba Ba, Feyenoord ile yapılan Şampiyonlar Ligi ön eleme turu maçında attığı 3 golle, Beşiktaş'ın Avrupa'da 'hat trick' yapan ilk futbolcusu oldu.  7 Avrupa golüne imza atan Senegalli yıldız, Feyyaz Uçar ve Metin Tekin'i geride bıraktı. Demba Ba, 7 golüyle Mehmet Özdilek ve Quaresma'yı da yakaladı. Demba Ba, Asteras karşısında atacağı gollerle 9 gollü Gabriel Pancu'yu yakalamaya çalışacak. 
#Beşiktaş
#Kasımpaşa
#Demba Ba
9 yıl önce