|

Bakambu göz doldurdu

Bursaspor''un yeni sezon öncesi kadrosuna kattığı Bakambu, Eskişehirspor maçında attığı iki gol ile dikkatleri üzerine çekti.

İha
00:00 - 20/10/2014 Pazartesi
Güncelleme: 10:03 - 20/10/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
Bakambu göz doldurdu
Bakambu göz doldurdu

Yeşil-beyazlıların transfer döneminin son gününde Fransa''nın FC Sochaux takımından 4 yıllığına kadrosuna kattığı Cedric Bakambu, Eskişehirspor maçında rakip fileleri iki kez havalandırarak dikkatleri üzerine çekti. Ligin ilk 5 haftalık döneminde performansıyla eleştiri konusun olan genç oyuncu, kırmızı-siyahlı ekip ile oynanan karşılaşmada ki oyunuyla teknik heyetten tam not aldı. Kongo asıllı Fransız oyuncuya her iki golün pasını da Volkan Şen verdi. Bu sezon rakip fileleri 6 kez havalandıran Bursaspor''un 2''şer golünü Fernandao ve Bakambu, 1''er golünü de Volkan Şen ve Serdar Aziz kaydetti.

VOLKAN ŞEN CEZALI DURUMA DÜŞTÜ

Öte yandan kırmızı-siyahlı ekip ile oynanan mücadelede 2 asist yaparak taraftarın ve teknik heyetin beğenisini kazanan Volkan Şen, 75.dakikada gördüğü sarı kart sebebiyle cezalı duruma düştü. Yetenekli oyuncu gelecek hafta oynanacak Balıkesirspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

9 yıl önce