|

Başakşehir'de maç sonrası gergin anlar

Fenerbahçe'de maç sonunda hem kaçan şampiyonluğun üzüntüsü hem de hakem kararlarına öfke vardı. Gerginlik soyunma odası koridorlarına kadar sürdü.

Yeni Şafak
13:12 - 26/05/2015 Salı
Güncelleme: 10:15 - 26/05/2015 Salı
Diğer

Fenerbahçe'nin Başakşehir ile 2-2 berabere kalması şampiyonluğun da kaçması anlamına geliyordu. Maç sonunda Fenerbahçeli futbolcular ve teknik ekip bu üzüntüyü yaşarken bir yandan da Sarı-Lacivertliler aleyhinde 4 kırmızı kart ve 1 penaltı düdüğü çalan hakem Ali Palabıyık'a tepki vardı.



NTV Spor'un haberine göre kırmızı kart görerek kenara gelen Pierre Webo bir süre maçın dördüncü hakemine tepki gösterdi. Kenardaki Fenerbahçe ekibi Kamerunlu oyuncuyu güçlükle sakinleştirdi ve bu tepkinin ciddi fiziksel müdahaleye dönüşmesi engellendi. Webo'nun kenardaki tepkisi bir süre devam etti.



Hakemi beklediler

Maçın bitimiyle birlikte futbolcular ve idari kadro sahaya girerek Palabıyık'a tepkilerini gösterdi. Ancak gerginlik burada bitmedi. Fenerbahçeli futbolcular hakemlerin soyunma odasının yolunda beklemeye başladılar. Özellikle Pierre Webo ve kaptan Emre Belözoğlu çok sinirliydiler ve hakemlerin gelmesini bekliyorlardı. Güvenlik ekipleri de hakemlerin içeri gelebilmesi için Fenerbahçeli futbolcuların kendi soyunma odalarına girmesini bekledi. Sarı lacivertli idari kadronun da araya girmesiyle futbolcular sakinleştirildi ve böylece olay yatıştı. Teknik direktör İsmail Kartal da maç sonu basın toplantısında bu maç başta olmak üzere sezon boyunca aleyhlerinde haksız kararlar verildiğine vurgu yaptı.



Başakşehir FK'da gerginlik

Bu arada Fenerbahçe'nin attığı ilk golden sonra tartışan Yalçın Ayhan ve Enver Cenk Şahin'in gerginliği de soyunma odasına girerken bir süre daha devam etti. Takım arkadaşlarının da araya girmesiyle kısa sürede tatlıya bağlanan tartışma Başkan Göksel Gümüşdağ'ın soyunma odasında takıma yaptığı teşekkür konuşmasıyla unutuldu.



#Başakşehir FK
#Yalçın Ayhan
#Pierre Webo
#Emre Belözoğlu
#Fenerbahçe
#Ali Palabıyık
9 yıl önce