|

Başarı ortaktır başarısızlıkta suçu üstlenirim

Futbolcularından sahada rahat olmalarını isteyen Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 'Başarısızlıkta tüm sorumluluğu ben üstüme alırım. Sonuçta bu takımı sahaya süren benim. Sizin strese girmenize gerek yok' dedi

.
00:00 - 24/09/2014 Çarşamba
Güncelleme: 01:20 - 24/09/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Başarı ortaktır başarısızlıkta suçu üstlenirim
Başarı ortaktır başarısızlıkta suçu üstlenirim

Süper Lig'de haftalar ilerledikçe rekabet artarken F.Bahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, oyuncularıyla yaptığı konuşmalarda yüklerini hafifletmeye çalışıyor. Başarının ancak birlik ve beraberlik sayesinde gelebileceğini belirten genç teknik adam, oyuncularından sahada rahat olmalarını istedi. 'Kesinlikle hiçbiriniz sahada hata yaparım korkusu içine girmesin' diyen Kartal, 'En ufak başarısızlıkta suçu ben üstüme alırım. Sonuçta bu takımı hazırlayan ve sahaya süren benim. Bu nedenle hepinizin strese girmesine gerek yok' ifadelerini kullandı.

Henüz tam hazır olmadıklarını ve zamana ihtiyaç duyduklarını belirten Kartal, 'Galatasaray ve Beşiktaş maçlarını rakip sahada oynayacağız. Şampiyon olmak istiyorsak, bu maçları kayıpsız geçmek zorundayız' şeklinde konuştu.

HERŞEY SAHADA KALMALI

Emenike-Emre tartışmasından yola çıkarak bu tip olayların futbolun içinde hep olduğunu vurgulayan F.Bahçe Teknik Direktörü, 'Oyun içinde herkes üstüne düşen görevi fazlasıyla yapmalı. Sahada olan sahada kalır. Bu tartışmalar saha dışına taşmamalı' dedi.

Egemen Korkmaz gün sayıyor

Dizinden geçirdiği ameliyatın ardından takımdan ayrı özel program doğrultusunda çalışan Egemen Korkmaz sahalara dönmek için gün sayıyor. Yapılan testlerde yüzde 60 ile koşan Egemen, gelecek hafta yeniden testlerden geçecek.

Test sonuçları olumlu çıkarsa Egemen gelecek hafta yavaş yavaş saha koşularına başlayacak. Tecrübeli futbolcu, şu anda Alter G ile koşularını sürdürüyor. Sağlık heyeti Egemen'in dizinin durumunu yakından takip ediyor.

Şenol da beni çektiğini itiraf etti

Gaziantepspor maçındaki penaltının kahramanı Gökhan Gönül, penaltı kararından sonra hakemi tebrik edercesine yaptığı haraketle ilgili iddialara cevap verdi. O maçtaki çizgi hakemi Sinan Cem İyihuylu ile aile dostu olduğu iddiasını sert bir şekilde yalanlayan F.Bahçeli yıldız, 'Bu iddiayı ortaya atan ispatlarsa bir daha sahaya ayak basmam' dedi.

MAÇTAN SONRA DA AYNISINI SÖYLESİN

Gökhan Gönül, penaltı pozisyonu içinse şöyle konuştu: 'Şenol'un 'Gökhan'a ufak bir dokundum kendini çok kolay yere bıraktı' dediğini gördüm. Şenol bana 'Kolundan çektim' dedi, kendisi çektiğini söyledi. Saha içinde bunu söylediysen maçtan sonra da söyleyeceksin.'

İsmail Kartal'dan revizyon hazırlığı

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Akhisar Belediye maçı öncesi takım içinde revizyona gitme kararı aldı. Performansları nedeniyle eleştirilmesine rağmen ligin ilk 3 maçında şans tanıdığı Emenike-Sow ikilisinden birini yedek kulübesine çekmeyi planlayan Kartal, Kamerunlu golcü Webo'yu sahaya sürmeyi planlıyor. Genç teknik adam, Emenike-Sow ikilisinden kimi keseceği konusunda kararını ise hafta içinde yapacağı çalışmalara göre karar verecek.

MEİRELES AKHİSAR'A KARŞI YOK

Bu arada sakatlığı devam eden Portekizli Raul Meireles'in Akhisar Belediyespor deplasmanında forma giyemeyceği öğrenildi.

Emenike'ye 50 bin Dolar

Fenerbahçe yönetimi, özür dilemesine rağmen Emenike'yi affetmedi ve cezayı kesti. Sarı-lacivertli yönetim, G.Antep maçında Emre ile saha içinde yaşadığı diyalog sonrası, taraftarla gerginlik yaşayan, oyundan alındıktan sonra tepki göstererek direkt soyunma odasının yolunu tutan Nijeryalı golcüye teknik heyetin raporu doğrultusunda 50 bin Dolar para cezası verildi. Kulüp başkanı Aziz Yıldırım da Nijeryalı golcüyle görüşerek, bir an önce kendisini toparlamasını istedi.


10 yıl önce