|

'Başımız dik ayrılmalıyız'

İtalyan teknik adam, 'Her zaman, her statta kendi oyunumuzu oynamalıyız' derken Galatasaraylı futbolcular, sahada takım olmaları halinde Arsenal karşısında iyi bir sonuç elde edeceklerine inandıklarını belirtti

Taha Güvendi
00:00 - 30/09/2014 Salı
Güncelleme: 00:09 - 30/09/2014 Salı
Yeni Şafak
'Başımız dik ayrılmalıyız'
'Başımız dik ayrılmalıyız'

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde yarın Arsenal ile deplasmanda kritik bir 90 dakikaya çıkarken teknik heyet ve futbolcular galibiyete inanıyor. GS TV'de Şampiyonlar Ligi maçına yönelik görüşlerini aktaran teknik direktör Cesare Prandelli, zihinsel olarak hazır ve agresif olmaları gerektiğini kaydetti. Arsenal'in istikrarlı bir takım olduğunu kaydeden İtalyan teknik adam, 'Biz, Türkiye ve G.Saray'ı temsil ediyoruz. Nerede olursa olsun, taraftarımızın yanımızda olduğunu biliyoruz. Her zaman, her statta kendi oyunumuzu oynamalıyız ve başımız dik ayrılmalıyız' dedi. Prandelli ile birlikte Sneijder, Muslera, Chedjou, Olcan ve Tarık Çamdal da Arsenal maçını değerlendirdi.

Sneijder: 'Grubumuz zor ama G.Saray çok büyük bir kulüp. Geçen seneden daha iyi takım ruhuna sahibiz. Zorlu deplasmanın üstesinden geleceğiz.'

Muslera: 'İyi neticeyle dönmek için tüm çabamızı sahaya yansıtacağız. Mümkün olduğunca başarı çıtasını yükselterek kendimizi gururlandırmalıyız.'

Chedjou: 'Takım olursak Arsenal'in favori görünmesinin önemi olmaz. Geçen sene de Juventus favoriydi ama ne olduğunu hepimiz biliyoruz."

Olcan Adın: 'Biz G.Saray'ız, oraya gittiğimizde de hiçbir çekincemiz, kaygımız olmayacak. G.Saray'a yakışacak bir futbol oynayacağımızı düşünüyorum.'

Tarık Çamdal: 'Oraya gidip kendi performansımızı ortaya koyacağız, çünkü biz kendimize güveniyoruz."

Tek sorumlu Roberto Mancini

G.Saray Scouting ve Performans Analizi Genel Sorumlusu Emre Utkucan, geçen sezonun devre arasında yapılan başarısız transferlerin sorumlusunun eski teknik direktör Roberto Mancini olduğunu söyledi. Utkucan ayrıca Mancini'nin yapılan iki transferde oyuncu menajerlerini tanıdığını söyledi. Utkucan, "Ontivero, Mancini'nin tanıdığı bir menajerin bir oyuncusu. Scout ekibiyle alakası yok, bizim fikrimiz sorulmadı. Hajrovic konusunda scout ekibinin görüşü negatifti. Ayrıca Burdisso'nun menajerini de tanıyor" dedi.

Arsenal maçına skandal hakem!

G.Saray'ın yarın deplasmanda Arsenal ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi grup 2. maçını İtalyan hakem Gianluca Rocchi yönetecek. Rocchi, G.Saray taraftarının unutamadığı bir isim. Sarı-kırmızılıların 2009-10 sezonu UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Atletico Madrid ile Ali Sami Yen Stadı'nda yaptığı rövanş maçını yöneten ve son anlarında rakip oyuncu Luis Perea'nın ceza sahası içinde topa elle müdahalesine penaltı vermeyen Rocchi, büyük tepkii çekmişti. 1-1 biten ilk maçın rövanşını A.Madrid 2-1 kazanırken Rocchi'nin vermediği penaltı, çeyrek final biletine sebep olmuştu.

Ali Dürüst: Aysal'ın listesindeyim

G.Saray'da 25 Ekim'de yapılacak olağanüstü kongrede nasıl bir yol izleyeceği merakla beklenen Ali Dürüst, kararını verdi. Dürüst, Ünal Aysal'ın aday olması halinde yönetimde göreve talip olacağını, başka hiçbir adayın listesinde yer almayacağını söyledi. Eski başkanlardan Faruk Süren ise, "Aysal mevcut yönetimini değiştirerek devam etmeli" dedi.

Sinan Bolat davalık oldu!

G.Saray'ın milli file bekçisi Sinan Bolat ile eski takımı Kayserispor arasında ilginç bir dava başladı. Kayseri yönetimi, Sinan'ın düşük performansı nedeniyle takımın ligden düştüğünü ileri sürerek TFF'ye şikayet etti ve 60 bin TL para cezası kesti. Sinan da Kayseri'ye alacakları ödenmediği için 788 bin TL'lik dava açtı. Bu arada Kayserispor teknik direktör Mutlu Topçu ile yollarını ayırdı.

10 yıl önce