|

Başkan kendi kulübünü icraya verdi!

Saha içi ve saha dışında sıkıntılı günler geçiren 3. Lig ekibi Gaziosmanpaşaspor son olarak Başkan Seyit Ateş’in gönderdiği icra takibiyle sarsıldı. Temmuz ayında Kırmızı-Yeşilliler’in başkanlığına seçilen Ateş, 200 bin TL talep ediyor.

Efkan Bucak
15:40 - 21/11/2014 Cuma
Güncelleme: 16:07 - 21/11/2014 Cuma
Yeni Şafak
Başkanı tarafından icraya verilen Gaziosmanpaşaspor 3. Lig'de düşme hattında yer alıyor
Başkanı tarafından icraya verilen Gaziosmanpaşaspor 3. Lig'de düşme hattında yer alıyor
Efkan Bucak / Yeni Şafak - Özel

200 bin TL'lik İcra takibi, Gaziosmanpaşasporlu taraftarların ilgili belgeyi internet ortamında paylaşmasıyla ortaya çıkarken taraftarlar bu duruma büyük tepki gösterdi.



Yönetim Kurulu Üyesi Salih Yılmaz Yeni Şafak’a yaptığı açıklamada, konuyla ilgili net bilgileri olmadığını ifade ederek, “Sanıyorum Sayın Ateş alacaklarına istinaden o parayı istiyor. Lakin doğru dürüst toplantı yapamadığımız için kim kulübe cebinden ne kadar harcıyor belli değil” diye konuştu.



Uzun yıllar Beşiktaş'ta yöneticilik yapan Kulüp Başkanı Seyit Ateş ise şu aşamada konuyla ilgili açıklama yapmak istemediğini söyledi. Kulübü 1 futbolcu ve büyük bir borçla devraldığını, cebinden harcama yaptığını ifade eden Ateş, icra olayında art olmadığını ifade etti. 


Zor durumdalar

Profesyonel liglerin gedikli ekiplerinden olan Gaziosmanpaşaspor geçen sezon 2. Lig’den 3. Lig’e düşerken bu sezon 3. Lig 1. Grup’ta 12 maçta 7 puan toplayabildi. İstanbul temsilcisinin hükmen 3-0 aldığı Bozüyükspor maçı dışında galibiyeti bulunmuyor.

 


33 icra dosyası var

Maddi darboğazda bulunan kulübün geçtiğimiz günlerde yapılan divan kurulu toplantısında Kulüp Başkanı Seyit Ateş haklarında 33 icra dosyası olduğunu, eski parayla yaklaşık 2 trilyon lira borçları bulunduğunu ifade etti. Ateş, Gaziosmanpaşa Belediyesi’nden destek sözüyle, kulübün sahipsiz kalmaması için göreve geldiğini, eğer söz verilen desteği alamazsa kulübü kongreye götürebileceklerini yine bu toplantıda iletti.
#3. LİG
#GAZİOSMANPAŞASPOR
#İCRA
#SEYİT ATEŞ
9 yıl önce