|

Ben Arfa ısrarı bitmiyor

Önümüzdeki sezon için kadro çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, uzun zamandır peşinde olduğu Hatem Ben Arfa konusunda ciddi mesafe kat etti. Kulüpler anlaşırsa, Fransız yıldız önümüzdeki sezon sarı-lacivertli formayı giyecek.

Yeni Şafak
09:32 - 28/03/2017 Salı
Güncelleme: 09:37 - 28/03/2017 Salı
Yeni Şafak
Hatem Ben Arfa
Hatem Ben Arfa

Fenerbahçe yönetimi, orta sahaya taraftarları heyecanlandıracak ve tribüne çekecek yıldız bir ofansif oyuncu transfer etmek istiyor. Sarı-lacivertli yönetimin hedefindeki isim ise Hatem Ben Arfa. Fransız devi Paris Saint-Germain'de (PSG) forma şansı bulamayan Ben Arfa ve menajeriyle temasa geçen sarı-lacivertliler, Fransız yıldıza maddi açıdan iyi bir teklif yaptı. 30 yaşındaki futbolcunun da kendisini ısrarla isteyen F.Bahçe'nin teklifine bu kez sıcak baktığı gelen haberler arasında. PSG yönetiminin de transfer görüşmeleri için izin verdiği Hatem Ben Arfa'yı ikna etmesi durumunda sarı-lacivertliler, Fransa kulübüyle yıldız oyuncuyu kiralamak için masaya oturacak.






Fenerbahçe, geçen sene hem sezon başında, hem de devre arasında Ben Arfa'yı transfer etmek istemiş, ancak olumlu sonuç alamamıştı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın da Paris Saint-Germain'nin sahibi ve Başkanı Nasser Al-Khelaifi ile önümüzdeki günlerde bir araya gelerek bu transfere nokta koymayı planladığı öğrenildi. Tunus asıllı Fransız futbolcu, daha önce Paris ekibinde kalmak istediğini söylemiş, buna rağmen Teknik Direktör Unai Emery tarafından kendisine şans verilmemişti. Fenerbahçe'de devamlı forma şansı bulacak olması, 30 yaşındaki futbolcunun kararını etkileyebilir.






#Fenerbahçe
#Hatem Ben Arfa
7 yıl önce