|

Ben herkesten daha istekliyim

"Beşiktaş, Gatasaray ve Fenerbahçe, Trabzonspor'dan daha iyi bir takım" diyen Boşnak teknik adam, şampiyonluğu kendisinin de çok istediğini ancak henüz bir oluşum içinde olduklarını kaydetti

Ali Kemal Yazıcı
00:00 - 23/10/2014 Perşembe
Güncelleme: 23:19 - 22/10/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Ben herkesten daha istekliyim
Ben herkesten daha istekliyim

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, Lokeren maçı öncesinde düzenlediği basın toplantısında Avrupa kupasında devam etmek istiyorlarsa bu maçı kazanmaları gerektiğini söyledi. Halilhodzic'in açıklamalarından satırbaşları şöyle.

"Ligdeki galibiyet bize güç kattı. Avrupa maçı farklıdır. Kazanacağımızı umuyorum."

"Takımın yüzde 80'i değişti. Trabzon'a gelmeden önce şampiyonluğa hazırlanan bir takım olduğunu söylediler. Karşımda 2. lig takımı vardı. Ben şampiyonluğu herkesten daha çok istiyorum. Ancak şu an bir oluşum içindeyiz. Yine zaman lazım."

"Beşiktaş, F.Bahçe ve

G.Saray, Trabzonspor'dan daha iyi bir takım. Aksini düşünen varsa yanılıyor. 3 maç daha kazanırsak daha olumlu konuşabilirim."

"Her takımın ilk konusu defans olmalı. Tek forvet oynattığım yönünde eleştiriliyorum. 8-9 oyuncusuyla defans yapmayan bir takım başarılı olamaz. Hücum oyuncusu da defansa yardım etmeli."

"Sakatlıklarla uğraştık. Sportif anlamda en zor 3 ayı geçirdim. Bazı oyuncular çalışmayı reddetti, böyle bir olayı ilk defa gördüm."

"Messi ve Ronaldo birlikte oynasa birbirlerine top vermezler. Bu da öyle bir şey. Cardozo ve Yatabare'yi birlikte deneyeceğiz."

Az önce 2 teklif aldım

"Trabzonspor ile sözleşmem 1+1 yıllık. Ondan sonra yönetimle oturup konuşacağız. Basın toplantısına gelmeden önce telefonla iki teklif geldi. Teklifler şu an aldığım miktarın üç katı. Ben bu sene bir şey yapmaya, oluşturmaya çalışacağım. Ama baktım ki imkansız o zaman giderim."

Aralık'ta değişiklik sinyali

"Bazı oyuncular adaptasyon sorunu yaşıyor. Benim isteklerim ve beklentilerim çok büyük. Malesef bazı oyuncular bunu kabullenemiyor."

"İdmanda motivasyon için bağırıyorum. Bazıları azarlamak olarak algılıyor. O nedenle Aralık'ta bazı değişiklikler olabilir."

9 yıl önce