|

Beni Fenerbahçe'ye gönderin!

Sezon başında Roma’ya kiralanan Salih Uçan eve dönmek istiyor. Büyük umutlarla gittiği İtalya'da hayal kırıklığı yaşayan genç yıldız, Roma Sportif Direktörü Sabatini ile görüşüp "Beni kiralayacaksanız eski takımıma dönmek isterim. Orada devam etmem gelişimime daha çok katkı sağlar" isteğinde bulundu.

Yeni Şafak
11:37 - 22/12/2014 Pazartesi
Güncelleme: 11:40 - 22/12/2014 Pazartesi
Diğer

Fenerbahçe'nin devre arasında transfer yapıp yapmayacağı merakla beklenirken, ortaya önemli bir iddia atıldı.


Sabah'ın haberine göre, Sarı-lacivertlilerin sezon başında satın alma opsiyonuyla birlikte 2 yıllığına Roma'ya kiraladığı Salih Uçan'ın devre arasında ya da sezon sonunda Fenerbahçe'ye dönebileceği bildirildi. Roma Sportif Direktörü Walter Sabatini ile bir görüşme yapan ve kupa maçları oynanmadan kiralanmama garantisi alan Salih Uçan'ın, kupa sonrası kiralanma durumunda Fenerbahçe dışında bir takıma gitmek istemediği bildirildi.


"KAPIMIZ SANA AÇIK"

Eski teknik direktör Ersun Yanal tarafından fazla şans verilmeyen oyuncunun, İsmail Kartal yönetiminde daha fazla şans bulacağına inandığı ve bu nedenle takıma geri dönmeye sıcak baktığı belirtiliyor. Fenerbahçe yönetimi de "Sana kapımız her zaman açık" diyerek genç oyuncusuna moral aşılıyor. Samandıra ekibi ise, Salih ile sürekli temas halinde. İsmail Kartal'ın da Salih'in dönüşüne yeşil ışık yakacağı ifade ediliyor.


ROMA FORMASIYLA 1 DAKİKA

Salih Uçan, Roma formasıyla Serie A'da 1 dakika süre buldu. Takımının Chievo'yu 3-0 yendiği maçta 89. dakikada Radja Nainggolan'ın yerine girdi.


BÜLENT TİMURLENK

İsmail Kartal'a güveniyor ama

Roma'ya gider gitmez 11'in değişmezi olmayacağını Salih de biliyordu. İstanbul'dan gelen telefonların Salih'in fikrini değiştirdiği ortada. Geri dönecekse Fenerbahçe'nin, Diego'dan beklenen verimi alamadığıyla bu hikayeyi birleştirmek lazım. Salih şunu unutmamalı, ona inanan İsmail Kartal'a Fenerbahçe camiası ne kadar inanıyor?


MURAT ÖZBOSTAN

Düşünmesi bile büyük hata

Salih Uçan, Fenerbahçe'ye dönme düşüncesi yerine 'Roma'da kendimi nasıl ispatlarım'ın peşinde koşmalı. Önündeki Pjanic, Strootman gibi oyuncular çok iyi olabilir ama bu isimlerin sezon sonunda ayrılma ihtimalini de düşünerek çalışmaya devam etmeli. Roma ona boşuna 14.5 milyon Euro değer biçmedi. Daha 20 yaşında dönmeyi düşünmesi bile büyük hata olur. Türkiye'nin ve Fenerbahçe'nin kapısı ona hep açık ama Roma'nın ve Avrupa'nınki değil...

Salih'in durumu, ocak ayı içerisinde oynanacak İtalya kupası maçlarıyla netlik kazanacak. Teknik direktör Rudi Garcia'nın raporuna göre Salih'in geleceği belli olacak.
#Ersun Yanal
#salih uçan
#ismail kartal
#fenerbahçe
9 yıl önce