|

Beşiktaş Dudulluspor'a boyun eğdi

Türkiye Kadınlar 3. Ligi'nde ilk üç haftadan mağlubiyet ile ayrılan Dudulluspor, bu haftaya kadar kayıpsız gelen Beşiktaş'ı eli boş geri gönderdi.

Yeni Şafak ve
19:15 - 24/11/2014 Pazartesi
Güncelleme: 20:19 - 24/11/2014 Pazartesi
Yeni Şafak

Dudullu Stadı'nda henüz karşılaşmanın 3.dakikasına girilirken, ceza yayı üzerinde dişi kartallar bir çift vuruş kazandı. Beşiktaşın yıldız oyuncusu Ayşe, Dudullu barajındaki yerleşim hatasını affetmedi ve Beşiktaş 1-0 öne geçti. Golün ardından Dudullu kızları özellikle kanatlarda Ebru ve Elifin etkin oyunu ve Cansel'in forvetteki gayreti ile oyuna denge getirdi. 34.dakikada Dilara mükemmel bir serbest vuruş golü ile eşitliği sağladı.


İkinci yarıda da iyi oyununu sürdüren ev sahibi Yeşil-Beyazlı kızlar yine önemli pozisyonlar yakaladılarsa da tecrübeli Beşiktaş kalecisi Müge'yi geçemediler. 65.dakikada Elif sol kanatta buluştuğu topu düzgün bir vuruş ile ağlara gönderdiğinde Dudullu aradığı galibiyet golünü buldu. Kalan dakikalarda Beşiktaşın eşitlik için yüklenmesine fırsat vermeyen Dudullu ligdeki ilk puanlarını Beşiktaş karşısında almayı başardı.


Dudulluspor haftaya Akdeniz Nurçelik ile deplasmanda karşılaşacak. Üçüncü sıraya gerileyen Beşiktaş'ın rakibi ise Çilekli Stadı'nda Bakırköy Zara olacak.

#KADINLAR 3. FUTBOL LİGİ
#KADIN FUTBOLU
#DUDULLUSPOR
#BEŞİKTAŞ KADIN FUTBOL TAKIMI
#AKDENİZ NURÇELİKSPOR
9 yıl önce