|

Beşiktaş geri adım atmıyor

Kural hatası yapıldığı iddiasıyla derbinin tekrarı için TFF’ye başvuran Beşiktaş yönetimi, PFDK’ya sevk edilmeyen Emre Belözoğlu için Etik Kurulu hamlesi yaptı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 27/03/2015 Cuma
Güncelleme: 01:39 - 27/03/2015 Cuma
Yeni Şafak

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin ardından siyah-beyazlıların gündeminden düşmeyen Emre Belözoğlu için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) çifte başvuru geldi. Temsilci raporlarında yer almayan ve ortaya çıkan görüntülerin de yayıncı kuruluş görüntüsü olmamasından dolayı TFF Hukuk Müşavirliği tarafından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevkine gerek görülmeyen Emre konusunda Beşiktaş hukukçuları harekete geçti. Siyah-beyazlılar, hem saha içindeki hareketleri hem de koridorlardaki eylemlerinden dolayı PFDK'ya sevkine gerek görülmeyen Emre için TFF Etik Kurulu'na müracaat etti. Son olarak Galatasataylı Melo hakkında inceleme yapan ve Brezilyalı futbolcuya kınama cezası veren Etik Kurulu'nun Emre'nin saha içinde rakip teknik adam Slaven Bilic'e yönelik eylemlerini incelemeye alacağı, konuyla ilgili hem milli futbolcuyu hem de Hırvat teknik adamı önümüzdeki günlerde sözlü savunma vermeleri için federasyona çağıracağı öğrenildi.



BİR BAŞVURU DA KURAL HATASI İÇİN


Beşiktaş Kulübü, ayrıca maçta kural hatası yapıldığı iddiasıyla derbinin tekrarını da talep etti. Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, konuyla ilgili yaptığı açıklamada taraftarın tepkisi sonrası formasını çıkaran ve ardından saha dışına giden, tekrar oyuna giren Emenike'nin pozisyonunda kural hatası olduğunu, bu gerekçeyle maçın tekrarı için TFF'ye başvurduklarını söyledi.


#Beşiktaş
#Bilic
#Fenerbahçe
#Emre Belözoğlu
9 yıl önce