|

Beşiktaş'a stat şoku

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Vodafone Arena'nın çatı projesinde yüksekliğin aşıldığı gerekçesiyle çalışmaları durdurdu.

Yeni Şafak
09:00 - 2/06/2015 Salı
Güncelleme: 11:14 - 2/06/2015 Salı
IHA

Beşiktaş taraftarlarının sabırsızlıkla bitmesini beklediği Vodafone Arena Stadyumu'nun eylül ayına yetiştirilmesi için siyah beyazlı yönetim yoğun şekilde çalışmalarına devam ediyor. Hürriyet'in haberine göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi dün, çatının projede belirtilenden daha yüksek olduğu gerekçesiyle yapımı durdurdu. Belediyeden stada giden yetkililer, resmi bildirimi yaptı.



15 Temmuz'da montaj başlıyor

Diğer yandan statta çalışmaları devam ediyor. Bir yandan yetkililerle yaşanan sıkıntı aşılmaya çalışılırken, diğer yandan da çatının montaj çalışmaları zemin üzerinde sürdürülüyor. Yurt dışından alınan ve çatıda kullanılacak kablolalar da gümrüğe giriş yaptı.


Kulüp, her şey planlandığı gibi giderse 15 Temmuz'da çatı kablolarını çekecek. Bu durumda da zeminde çimlendirme çalışmalarına başlanacak ve stat eylül ortasında açılışa hazır hale getirilecek. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, son mali genel kurulda Vodafone Arena'yı 15 Eylül'de açmaya gayret edeceklerini açıklamıştı.




#vodafone arena
#beşiktaş
#istanbul büyükşehir belediyesi
9 yıl önce