|

Beşiktaş'ın içindeki İrlandalı!

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, İrlanda Çalışma ve İstihdam Bakanı Ged Nash ile görüştü. Albayrak, Nash'e Beşiktaş forması hediye etti.

Aa
00:00 - 22/10/2014 Çarşamba
Güncelleme: 21:59 - 22/10/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Beşiktaş'ın içindeki İrlandalı!
Beşiktaş'ın içindeki İrlandalı!

İrlanda Devlet Ajansı Enterprise Ireland tarafından The Ritz-Carlton'da gerçekleştirilen toplantıya katılan Albayrak, etkinlik sırasında Nash ile bir araya geldi.

Beşiktaş Kulübü'nün internet sitesinde yer alan bilgiye göre Metin Albayrak, sohbetin ardından Ged Nash'e Beşiktaş forması hediye etti. Bu jesti karşılıksız bırakmayan Nash de taraftarı olduğu ülkesinin takımı Drogheda United'ın formasını hediye olarak Albayrak'a verdi.

Görüşmeyle ilgili açıklama yapan Albayrak, Beşiktaş adına çok anlamlı ve önemli bir gün olduğunu belirterek, "Çünkü çok uluslu şirketlerin yetkilileri burada. Üç yıl önce geldiğimizde yol haritamız, ulusal ve uluslararası iş yapan markalarla işbirliği içinde takımımızın değerini yükseltmekti. Bu çerçevede büyük firmalarla ortaklıklar ve sponsorluk anlaşmaları yaptık. Bu bizim uluslararası tanınırlığımızı artırıyor" ifadelerini kullandı.

İrlanda Çalışma ve İstihdam Bakanı Ged Nash ise Beşiktaş'ın fantastik bir kulüp olduğunu vurgulayarak, "Her zaman büyük bir futbol taraftarı oldum. Burada Beşiktaş gibi bir takımı yakından tanıdım ve yeni stadı ile beraber geleceğini oldukça parlak görüyorum" diye konuştu.

9 yıl önce