|

Beşiktaş'tan 'Quaresma' açıklaması

Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Kıran, kulüp 2. başkanı Çebi'nin Portekizli futbolcu Quaresma ile ilgili ifadelerinin farklı yansıtıldığını savunarak buna tepki gösterdi.

Aa
00:00 - 23/10/2012 Salı
Güncelleme: 18:23 - 23/10/2012 Salı
Yeni Şafak
Beşiktaş'tan 'Quaresma' açıklaması
Beşiktaş'tan 'Quaresma' açıklaması

Beşiktaş Kulübü Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran, yaptığı açıklamada, bir televizyon kanalında muhabirin peş peşe dile getirdiği ifadelerin Ahmet Nur Çebi'nin görüşleriymiş gibi yansıtıldığını vurgulayarak; 'Muhabirin peş peşe dile getirdiği çirkin iddiaların, ikinci başkanımız Sayın Ahmet Nur Çebi'nin ortaya attığı iddialarmış gibi çarpıtılarak gündem yaratılmaya çalışılmasını, ibretle izliyoruz' ifadesini kullandı.

Kıran, röportajın tümü izlendiğinde ikinci başkanları Ahmet Nur Çebi'nin ifadelerinin daha net şekilde ortaya çıktığını vurgulayarak, şunları söyledi:

'Ahlak sınırlarını zorlayan, tümü izlendiğinde spekülasyon yaratma hedefi açık olan söz konusu röportajda, sayın ikinci başkanımızın, muhatap bırakılmaya çalışıldığı sorulara karşılık gazetecilik mesleğine saygısından ötürü röportajı kesmediği, buna karşın rahatsızlığını dile getirdiği de görülmektedir. Aynı şekilde kendisinin şahit olmadığı söz konusu iddialara itibar edemeyeceğini defaatle söylediği de röportajın tümünü izleyenlerce açıktır.'

12 yıl önce