|

Beşiktaş'tan transfer açıklaması

Aa
00:00 - 25/05/2013 Cumartesi
Güncelleme: 19:27 - 25/05/2013 Cumartesi
Yeni Şafak
Beşiktaş'tan transfer açıklaması
Beşiktaş'tan transfer açıklaması

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Medyada kulübümüzün transfer listesinde yer almayan futbolcuların isimleri, artık maksatlı olduğunu düşündüğümüz bir şekilde yayınlanmaktadır. Bugün muhtelif medya organlarında futbolcu Efe Halil Özarslan ile ilgili oluşturulan haberler de bu asılsız spekülasyonlara açık bir örnektir" denildi.

Açıklamada, bir süredir transfer listesinde isimleri dahi bulunmayan bazı futbolcularla görüşmeler yapıldığı ve hatta anlaşıldığı yönünde haberler çıktığı hatırlatılarak, şu ifadelere yer verildi:

"Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ'nin, transfer etmeyi planladığı oyuncu ile görüşmelere başladığı zaman bunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirme zorunluluğu bulunmaktadır. KAP'a bildirimde bulunmadan transfer görüşmelerinin başlatılmadığı basın yayın organlarınca bilinmekle birlikte, bu haberlerin kaynağının ne olduğu da merak konusudur. Taraftarlarımızın transferler ile ilgili resmi yayın organlarımızı takip etmesini özellikle rica eder ve bir kez daha hatırlatırız."


11 yıl önce