|

Beydağlı tekvandocular fırtına gibi esti

Buca Belediyesi'nin düzenlediği Kulüplerarası Tekvando Dostluk Turnuvasına 13 sporcu ile katılan Beydağ Halk Eğitimi Merkezi'nin sporcuları tüm sıkletlerde dereceye girerek takım halinde 3.'lük kupasını da kazandı.

İha
00:00 - 21/10/2014 Salı
Güncelleme: 14:25 - 21/10/2014 Salı
Yeni Şafak
Beydağlı tekvandocular fırtına gibi esti
Beydağlı tekvandocular fırtına gibi esti

Pazar günü Buca Belediyesi Spor Salonu'nda yapılan turnuvaya 6 kulüpten 140 sporcu katıldı. Minikler, Yıldızlar, Gençler ve Yetişkinler kategorilerinde tüm sıkletlerde maçlar heyecanlı ve çekişmeli geçti.

Beydağlı tekvandocular 9 birincilik, 2 ikincilik ve 2 üçüncülük kazanarak tüm sporcularıyla dereceye girmiş oldular. Takım halinde birinciliği Buca Belediyesi Tekvando takımı, ikinciliği Karabağlar Belediyesi kazanırken üçüncülük kupası da Beydağ HEM Tekvando takımının oldu. Beydağ Belediyesi'nin katkılarıyla katılım sağlanan turnuvada başarılı sonuçlar elde eden genç sporcular Ege Şampiyonasına yüksek motivasyonla hazırlanmaya başladı.Genç sporcular ve aileleri katkılarında dolayı Beydağ Belediyesi'ne, Beydağ HEM Müdürlüğü'ne ve Antrenör Tuncay Yılmaz'a teşekkür ederek, katkıların devamını istediler.

9 yıl önce