|

Biliç federasyona çattı

Sahasında Çaykur Rizespor'la 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta teknik direktörü Slaven Biliç, sonuçtan memnun olmadığını vurgulayarak, ''Tabii ki çok büyük bir hayal kırıklığı yaşıyoruz" dedi. Hırvat teknik adam TFF'ye de tepki gösterdi.

İha
00:00 - 16/09/2014 Salı
Güncelleme: 09:47 - 16/09/2014 Salı
Yeni Şafak
Biliç federasyona çattı
Biliç federasyona çattı

Basın mensuplarının, Beşiktaş''ın bu maçından sonra hafta içi tekrar Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olmasını nasıl yorumladığını sorması üzerine Bilic, ''Bu fikstür meselesiyle ilgili size bir soru yöneltmek istiyorum. 80 tane kulüp UEFA ve Şampiyonlar Ligi''ne katılıp ülkelerini temsil ediyorlar. Biz de katıldığımız bu turnuvada ülkemizi temsil ediyoruz. Katılan bu 80 takım içinde hangisi bugün maç oynadı? Ama Beşiktaş oynadı. Biz de Galatasaray ve Trabzonspor gibi Türkiye''yi temsil ediyoruz. Bütün bunları Rizespor maçındaki sonuçla ilgili söylemiyorum. Ben de kendi kendime bu soruyu soruyorum" dedi.

Biliç şöyle devam etti: "Memnun olmadığımız birçok şey var ama biz daha iyisini yapmalıyız. Öz eleştiri yaparak bugün neleri eksik yaptığımızı sorgulayacağız. Milli takım arası aslında bize iyi geldi. Tek kötü yönü 10 oyuncumuzu kullanamadık o süre içerisinde. Özellikle maç kazanmadığınızda böyle şeyleri söylediğinizde bahane gibi oluyor. Zemin iyi değil, tribünler boş oluyor. Ama bunlar bahane değil. Bütün bunları aşıp bunlarla mücadele etmemiz lazım. İstanbul''da başka bir seçenek var mı bilmiyorum ama muhtemelen başka bir seçenek olsa bu akşam bu maçı burada oynamazdık'' şeklinde konuştu."

10 yıl önce