|

Bir maça takılıp kalamayız

Sakatlığının geçtiği bilgisini veren F.Bahçe'nin Senegalli forveti, ligin uzun bir maraton olduğunu hatırlattı ve taraftarları yanlarında görmek istediklerini kaydetti. Sow, F.Bahçe'de gol sorunu yaşanmadığına vurgu yaptı

.
00:00 - 24/10/2014 Cuma
Güncelleme: 00:33 - 24/10/2014 Cuma
Yeni Şafak
Bir maça takılıp kalamayız
Bir maça takılıp kalamayız

Fenerbahçe'nin Senegalli golcüsü Moussa Sow, Galatasaray maçının geride kaldığını, bu sayfayı artık çevirmelerini, önlerindeki çok önemli Gençlerbirliği maçına konsantre olmaları gerektiğini söyledi. İlk olarak sakatlığıyla ilgili bilgi veren Sow, 'Durumum çok iyi. Allah'a şükür, bugün kendimi iyi hissediyorum' dedi.

Galatasaray maçına takılıp kalmamaları gerektiğini belirten Sow, 'Hedeflerimiz var. Ne yapmamız gerektiğini bilen bir takımız. Çünkü, bu sezon ne istediğimizi biz biliyoruz. Bu hafta 3 puanı almak, taraftarlarımızın önünde galip gelmek zorundayız. Daha sonra da Beşiktaş deplasmanına gideceğiz. Fakat maçları birer birer değerlendirmemiz gerekiyor' diye konuştu.

Taraftarlara da seslenen Sow, 'Galatasaray maçını kaybettik, evet belki üzdük taraftarlarımızı ama bizim onlara ihtiyacımız var. Desteklemelerine ihtiyacımız var. Sadece ligin 6. haftasını geride bıraktık. Lig çok uzun bir maraton ve gelsinler yanımızda olduklarını göstersinler' şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'nin gol yollarında bir sıkıntı yaşamadığını söyleyen Sow, 'Gol atmak konusunda bir sıkıntı yaşadığımızı kesinlikle düşünmüyorum. Bazı günler olur pozisyonlara girersiniz ama kaçırırsınız, bazı günler olur bunları golle sonuçlandırırsınız' ifadelerini kullandı.

Federal Mahkeme'den F.Bahçe'ye red

F.Bahçe Kulübü'ne İsviçre Federal Mahkemesi'nden olumsuz haber. Sarı-lacivertli kulüp, 11 Nisan'da Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) kararına karşı yapılan itirazın, İsviçre Federal Mahkemesi tarafından 16 Ekim 2014 tarihli karar ile reddedildiğini ve işbu kararın kulübe dün tebliğ edildiğini açıkladı.

Sarı-lacivertlilerin internet sitesinden yapılan açıklamada Federal Mahkeme'nin kararına karşı ayrıntılı bir değerlendirmeyi kamuoyuyla paylaşacaklarını belirtilirken, kulübün yeniden yargılama sürecinin sona ermesini müteakiben her türlü ceza-i ve tazminat haklarını kullanma kararlılığını sürdüreceklerini açıkladılar.

Fedâkarlık sırası bizde

F.Bahçe'de kaptan Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel, takım arkadaşlarıyla bir toplantı yaptı. Emre ve Volkan, 'Artık sıra bizde, bize verilen desteğin karşılığını vermeliyiz. G.Birliği ve Beşiktaş maçlarını kayıpsız geçerek camiamıza hediye edeceğiz. Sahada herkes birbirine yardımcı olmalı' dedi.

PFDK'dan Alves'e 2 maç ceza

PFDK, G.Saray derbisinde Dzemaili'ye tekme atan Bruno Alves'e 2 maç ceza verdi. Portekizli futbolcunun aldığı 2 maçlık ceza sonrasında ligin 8. haftasında oynanacak olan Beşiktaş maçında forma giyemeyecek. Kurul, derbideki saha ve tribün olayları nedeniyle G.Saray'a da 60 bin TL para cezası verdi.


10 yıl önce