|

'Biz suçsuzluğumuza inanıyoruz'

00:00 - 2/05/2012 Çarşamba
Güncelleme: 15:32 - 2/05/2012 Çarşamba
Yeni Şafak
'Biz suçsuzluğumuza inanıyoruz'
'Biz suçsuzluğumuza inanıyoruz'

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir, 'Bizler temiziz ve sonuna kadar suçsuzluğumuza da inanıyoruz. Adil bir yargılamanın bunu er ya da geç ortaya çıkaracağından da en ufak şüphemiz olmadı, bundan sonra da olmayacak' dedi.


Özdemir, 'TFF Etik Kurulu'nun raporu ilk günden bu yana savunduğumuz konuları teyit eder niteliktedir. Eğer şike suçu sahadaki oyuncular tarafından yerine getirilmediyse, saha dışında da bir sorun yoktur' dedi. 


Özdemir, 'TFF'nin aldığı son kararlardan sonra malum çevreler ve basındaki uzantılarının yaygara yapmaya başladığını görüyoruz. Kimse kusura bakmasın, bunlar Fenerbahçe ile spor sahalarında başa çıkamayacaklarını anlayanların beyhude çırpınışlarıdır. Savunma hakkına, masumiyet karinesine zerre kadar saygısı olmayanların son hezeyanlarıdır. Her gün 'kupa' diyerek kupa alacaklarını sananların rüyalarıdır' açıklamasını yaptı.


Özdemir, 'Hem ülkemizin menfaatleri ışığında, hem de uzun süredir Türk futbolunu işgal eden ve artık tıkanma noktasına gelmiş bu sorunun çözümüne katkı sağlamak adına, Fenerbahçe Spor Kulübü olarak söz konusu davamızı (CAS Davası) geçtiğimiz hafta itibarıyla geri çektik' dedi.


Özdemir, 'Maalesef Trabzonspor, bizim bugüne kadarki sağduyumuza hiçbir zaman saygı göstermediği gibi, her gün çeşitli medya organlarına açıklamalar yaparak, hep ortamı germeye çalışmış, bugün yaşanan sıkıntılı dönemin de baş mimarı olmuştur diyebilirim' açıklamasını yaptı.


Özdemir, 'Sayın Sadri Şener'e soruyorum, TFF ile görüşerek hakem değiştirmesini sağlamış mıdır? Trabzonspor, acaba Karadeniz Oyunları için verilen 6 milyon liradan, tapelerde görüldüğü gibi 5 milyon lira almış mıdır?' açıklamasını yaptı. 

12 yıl önce