|

Bobo var Nobre var gol yok!

PTT 1. Lig ekiplerinden Kayserispor, kariyerleri başarılarla dolu Bobo ve Mert Nobre gibi iki golcü futbolcuyu kadrosunda bulundurmasına rağmen son dönemde gol yollarında sıkıntı yaşıyor.

Aa
00:00 - 30/09/2014 Salı
Güncelleme: 12:14 - 30/09/2014 Salı
Yeni Şafak
Bobo var Nobre var gol yok!
Bobo var Nobre var gol yok!

Uzun yıllar başarıyla mücadele ettiği Süper Lig'e geçen sezon sürpriz şekilde veda eden ve yeni sezonda PTT 1. Lig'e şampiyonluk parolasıyla başlayan sarı-kırmızılı ekip, Bobo ve Nobre'li kadrosuna rağmen ilk 4 haftada rakip fileleri sadece 3 kez havalandırabildi.

Lige deplasmanda Orduspor'u penaltı golüyle 1-0 yenerek başlayan Kayseri temsilcisi, ikinci haftada Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında gol bulamadı. Sarı-Kırmızılılar, 3. haftada Manisaspor ve 4. haftada Samsunspor ile yaptığı maçlarda birer gol buldu.

Kayserispor'da geride kalan haftalarda Nobre (penaltıdan), Sereno ve Turgut Doğan Şahin birer kez gol sevinci yaşadı.

'Bulduğumuz gol pozisyonlarını değerlendiremiyoruz'

Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, son dönemde gol yollarında sıkıntı yaşadıklarını belirterek, "Maalesef ligde geride kalan 4 maçta istediğimiz sonucu alamadık. Takımımız bu 4 karşılaşmada futbol olarak iyi durumda ama bunu sonuca yansıtamıyoruz. Bulduğumuz gol pozisyonlarını değerlendiremiyoruz. Kayserispor gibi yıllarca Süper Lig'de başarıyla mücadele etmiş bir takımın daha çok gol atması gerekir" diye konuştu.

Takımın gol yollarındaki sıkıntısını gelecek haftalarda aşacağına inançlarının tam olduğunu vurgulayan Ortaköylüoğlu, "Çok kaliteli oyunculara sahibiz. Başta Bobo ve Nobre'nin ne kadar kaliteli oyuncular, golcüler olduğunu herkes biliyor. Bobo ve Nobre'nin yer aldığı bir takımın gol sıkıntısı çekmemesi gerekiyor. Bir şanssızlık yaşıyoruz. İnşallah kısa sürede bu şanssızlığa son vererek taraftarımıza bol gollü galibiyetler hediye ederiz" dedi.

10 yıl önce