|

Böyle basit goller yenmez

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Karabükspor maçı sonrası soyunma odasında tatlı sert uyarılarda bulundu. Genç teknik adam, savunmada yapılan ciddi hatalara dikkat çekti

.
00:00 - 2/09/2014 Salı
Güncelleme: 23:55 - 1/09/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
Böyle basit goller yenmez
Böyle basit goller yenmez

Spor Toto Süper Lig''e Kardemir Karabükspor galibiyetiyle başlayan Fenerbahçe''de teknik direktör İsmail Kartal''ı yenilen basit goller rahatsız etti. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte gittiği soyunma odasında önce oyuncularını tek tek tebrik eden Kartal, yenilen goller nedeniyle de bir dizi uyarıda bulundu. Maçta çok basit goller yediklerini belirten genç teknik direktör, ''Bu maçın zor geçeceğini biliyorduk. Maçı sonuna kadar istemeniz mutluluk verici ama çok basit goller yedik. Bu kadar basit goller yenmez. Sizin kalitenizdeki bir takıma böyle basit goller yemek yakışmıyor. Önümüzdeki maçlarda daha dikkatli olmalıyız. Çünkü her zaman maçı böyle çeviremeyiz'' şeklinde oyuncularına uyarılarda bulundu.

Maç sonunda mücadeleyi de değerlendiren Kartal, ligin ilk haftasında en zorlu ve en hazır rakibe karşı oynadıklarını ifade ederek, ''Maç berabere biter diye hiçbir zaman şüphe duymadım. Kazanacağımızı biliyordum. Kazanmamız gerekiyordu. Zira şampiyonluk yolundaki rakiplerimiz kazanmıştı'' yorumunu yaptı.

TEMPOMUZ YÜKSELECEK

Ligin 2. haftasında Trabzon''a gideceklerini belirten Kartal, ''Tempomuz oyun içerisinde zaman zaman yükseliyor, zaman zaman düşüyor. Önümüzdeki günlerde tempomuz daha yükselecek. Takım olarak her gün daha iyi olacağız'' şeklinde konuştu. Kartal, sakatlıktan yeni çıkan Diego''yu yavaş yavaş takıma monte edeceğini de belirtti.

KADLEC: Bir anda oldu, refleksti

Karabükspor maçında kendi kalesine attığı golle skorun 2-2 olmasına neden olan Michael Kadlec, o pozisyon için ''Bazen böyle şeyler olabiliyor. Bir anda oldu, refleksti'' yorumunu yaptı. Karşılaşmanın kendisi açısından olumlu geçtiğini belirten Çek futbolcu, ''Birisi hata yapıyor diğeri telafi ediyor. Takım olmak tam olarak böyle bir şey. Sonuç olarak kazandığımız için çok mutluyum'' ifadelerini kullandı.

1 numara krizi kapıda!

Volkan''ın cezası nedeniyle Trabzon ve Gaziantep maçlarında forma giyemeyecek olması yedek kaleci Mert Günok''un da sakatlığı teknik heyeti tedirgin ediyor. Mert''in oynamaması durumunda kaleyi Erten Ersu koruyacak.

Volkan''dan milli sitem

3 maç men alan Volkan Demirel''i asıl yıkan milli takıma alınmaması oldu. Volkan, ''İçime sindiremiyorum. İnsanlar bu kadar mı vefasız. Türk futbolcusu kendi ülkesinde sahipsiz'' dedi.


10 yıl önce