|

Bremen vazgeçti Ruiz geliyor

Maddi sıkıntıda olan Werder Bremen, artık transfer yapmama kararı aldı. Beşiktaş adına transferi bizzat yürüten yönetici Erdal Torunoğulları, ''Fulham 7 milyon Euro istiyor, bizim teklifimizle arada fark var. Ama mutlaka orta yolu bulacağız. Mutlaka anlaşacağız'' dedi

Süleyman Hatısaru
00:00 - 23/08/2014 Cumartesi
Güncelleme: 01:17 - 23/08/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
Bremen vazgeçti Ruiz geliyor
Bremen vazgeçti Ruiz geliyor

Bir yandan Arsenal ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi Play-Off turu rövanş maçını düşünen, bir yandan da yeni sezon öncesi takımın ihtiyaç duyduğu ofansif orta saha, ''10 numara'' transferi için görüşmelerini sürdüren Beşiktaş''ta işler yolunda gitmeye başladı. Manuel Lanzini''yi Birleşik Arap Emirlikleri''nden Al Jazira''ya kaptıran, Youness Belhanda için de 17 milyon Euro istenmesi sonrası vazgeçen siyah-beyazlılar, 3. alternatifi Bryan Ruiz konusunda da Werder Bremen engelinden kurtulmak üzere. Ruiz konusunda Fulham ile anlaşmaya yakın olan, ancak Werder Bremen''in devreye girmesi sonrası sıkıntı yaşayan yönetim, Alman kulübünün transferden çekilmesiyle rahatladı.

WERDER BREMEN MADDİ SIKINTIDA

Alman Bild''in haberine göre maddi sıkıntılardan dolayı transferde geri adım atan Werder Bremen, Ruiz ile birlikte tüm transferleri rafa kaldırdı. Haberde kulübün sportif direktörü Thomas Gauge''nin de açıklamaları paylaşılırken bu konuda ''Dün paramız yoktu, bugün de yok ve muhtemelen yarın da olmayacak. Artık başka oyuncu almayacağız'' dedi. Beşiktaş''ta da transferi bizzat yürüten yönetici Erdal Torunoğulları''nın açıklamaları ''artık bu iş bitti'' dedirtti.

4 YILLIK ANLAŞMA DÜŞÜNÜYORUZ

Torunoğulları, Ruiz konusuna şöyle açıklık getirdi: ''Karşı kulübün beklentileri bizi ay sonuna kadar uğraştıracak gibi gözüküyor. Futbolcunun menajeriyle biz anlaştık. Ancak Fulham kulübünde sorun var. Onların dediği de olmayacak, bizim dediğimiz de; ortada bir yerde anlaşacağız. Fulham 7 milyon Euro istiyor. Bir orta yol bulacağız. Muhtemelen anlaşacağız. 4 yıllık sözleşme düşünüyoruz.''

Sağ beke de LİNNES

Beşiktaş yöneticisi Erdal Torunoğulları, Radyospor''a yaptığı açıklamada 10 numara dışında sağ bek transferine de değindi. Molde''de forma giyen Norveçli sağ bek Martin Linnes için transfer çalışmalarının devam ettiğini belirten Torunoğulları, ''Büyük ihtimalle, Linnes transferini gerçekleştireceğiz. Kulübüyle belli bir noktaya kadar geldik. Linnes ve Ruiz, bilindiği için artık inkâr etmenin anlamı yok'' dedi.

Torunoğulları, F.Bahçeli Cristian Baroni''nin önerildiği iddiası için ''Baroni ile ilgili herhangi bir düşüncemiz olmamıştır'' yorumunu yaptı.

Tur primi 60''ar bin TL

Beşiktaş yönetimi, Arsenal karşısında iyi bir oyun ortaya koyan ve tur için camiayı umutlandıran futbolculara prim sözü verdi. Şampiyonlar Ligi''ne katılmaları halinde 8.6 milyon Euro ayakbastı parası alacak yönetim, dün primi açıkladı: Kişi başı 60''ar bin TL.

Necip Uysal korkuttu

Beşiktaş, Arsenal ile 27 Ağustos''ta Londra''da oynayacağı Şampiyonlar Ligi play-off eleme turu rövanş maçının hazırlıklarına devam etti. Sağ ayak bileğinde burkulma meydana gelen Necip Uysal, antrenmanı yarıda bıraktı. İdmana izin alarak İngiltere''ye giden Demba Ba''nın yanı sıra omzundan sakatlığı bulunan Ersan, dizinde sıvı birikmesi meydana gelen Uğur ve salonda çalışan Atiba katılmadı.

10 yıl önce