|

Bruno Alves'ten Bekir'e kontra

Fenerbahçeli defans oyuncuları Bekir İrtegen ve Bruno Alves, Eskişehirspor deplasmanında kaybedilen 2 puanı değerlendirdi. Bekir, sahadan şikayet etti, Alves, "Her iki takım da aynı sahada oynadı" dedi.

Yeni Şafak
12:09 - 26/04/2015 Pazar
Güncelleme: 09:15 - 26/04/2015 Pazar
Diğer

Ntvspor'un haberinde; Eskişehirspor maçında kaybedilen puana üzüldüklerini söyleyen Bekir İrtegün, "İyi bir maç çıkaramadığımızı kabul etmek lazım. Böyle maçları kötü oynasak bile kazanmamız gerekiyor. Rakiplerimiz daha oynamadı. 6 hafta daha var. Moral bozmaya gerek yok. Belki kötü oyundan alınan 1 puanını değeri sonradan alınacak. Umutlu olma taraftarıyım. Buradan bir puanla ayrılıyoruz. Şanssız iki puan kaybı. Salı günü önemli bir maçımız var. Devam yani. Bahanelere sığınan bir insan değilim. Fiziki olarak Eskişehir ikinci yarı bizden daha istekli oynadı. Saha bizi çok sıkıntıya soktu. Rakibi de iştahlı hale getirdi. Çimler çok sert ve ıslatmayı kabul etmediler. Yağmur yağsın diye dua ettik" ifadelerini kullandı.



"İki takım da aynı saha oynadı"


Takımın bir diğer stoperi Bruno Alves maçı değerlendirirken, "Oyunun çok uzun bir bölümünü kontrol ettik. Kazanmamız gereken bir maçtı. Maçı tamamen domine ettiğimizi ve bizim kontrolümüzde geçtiğini düşünüyorum. Çok uzaktan gelen bir gol yedik. Maçtan bu şekilde ayrılmak üzücü. Sezon sonuna kadar çalışmalarımıza devam etmek zorundayız. Bu maçları kazanıp hedeflerimize ulaşmak istiyoruz" dedi.



Oyunun kontrolünün kendilerinde olduğunu söylemesine karşın rakip kaleye isabetli bir şut çekemediklerinin hatırlatılması üzerine Portekizli oyuncu, "1-0 öndeydik ama belki istediğimiz şeyleri yapamıyorduk. Pozisyona giremiyorduk. Her maçı 3,4-0 kazanacağımız diye bir şey yok. Önemli olan sahadan galibiyetle ayrılmak. Bu maçta aladamık. Önümüzdeki maçlarda istediğimiz sonuçları alacağız" yorumunu yaptı.



Bekir'in saha zemininden şikayet etmesiyle ilgili olarak ise Alves, "Aslında saha kötüydü ama her iki takım da aynı sahada oynadı. Tabi kalitesi yüksek bir maçı böyle sahalardan çıkarmak zor oluyor. Kalitesiz sahalarda üretmekte zorlanıyoruz. Bu bir nedendir ama maçı ne olursa olsun kazanmayı gizleyecek bir neden değildir" diye sözlerini bitirdi.



#bekir irtegün
#bruno alves
#fenerbahçe
#eskişehirspor
9 yıl önce