|

Bu forma herkese nasip olmaz

Milosevic, Opare, Tolgay Arslan, Cenk Gönen, Ersan Gülüm, Atınç Nukan, Veli Kavlak ve Mustafa Pektemek’in katıldığı imza töreninde tüm futbolcular duygularını aktardı. Porto’dan alınan Ganalı sağ bek, tıpkı 40 yıllık Beşiktaşlı gibi konuştu; yönetim mest oldu, basın şaşırdı

Yeni Şafak
04:00 - 31/01/2015 Cumartesi
Güncelleme: 22:59 - 30/01/2015 Cuma
Diğer
Beşiktaş, ara transfer döneminde kadrosuna kattığı yeni transferler ve sözleşme yenilediği isimler için dün imza töreni düzenledi. Tesislerde düzenlenen törene yeni transferlerden Alexander Milosevic, Daniel Opare, Tolgay Arslan ile mukavelesi uzatılan kaleci Cenk Gönen, Ersan Gülüm, Atınç Nukan, Veli Kavlak ve Mustafa Pektemek’in yanı sıra yöneticiler Ahmet Nur Çebi, Mete Vardar ve Erdal Torunoğulları da katıldı. Düzenlenen törende hem yöneticiler hem de futbolcular düşüncelerini aktarırken, en çarpıcı cümleyi sağ bek Daniel Opare kullandı. Siyah-beyazlıların yeni transferi, sanki 40 yıllık Beşiktaşlı gibi “Bu formayı giymek herkese nasip olmaz” ifadesini kullandı. 

Tolgay Arslan: Geleceğimi Beşiktaş’ta gördüm

 “Bundan yaklaşık 1 ay önce söz verdim. 1 ay sonra sözümün eri olduğumu gösterdim. Hayatta her şey para değildir. Ben mutluluğu seçtim. Sadece Trabzonspor'dan değil, İngiltere ve İtalya'dan teklifler aldım. Trabzonspor en üst düzeyde beni ikna etmeye çalıştı. Uzun vadede geleceğimi Beşiktaş'ta gördüm.”

Milosevic: Onur duydum

“Beşiktaş adının ilk telaffuzundan itibaren onur duydum. Transferim çok kolay geçti. Beşiktaş'ta elimden gelenin en iyisini yapacağım.”

Daniel Opare: Hak etmeliyiz

“Beşiktaş'a geldiğim için çok mutluyum. Burada olmak bir öncelik. Bu fırsat elime geçtiği için minnettarım. Her zaman Beşiktaş'ta forma giymek istemiştim. Bu formayı hak etmek için çok çalışmak gerekiyor.”

Veli : Nihayet kesinleşti

“Başka görüşmeler oldu ama ‘ilk önce Beşiktaş olacak’ dedim. Benim için başka takımlar söz konusu olmadı. İnşallah başarılı bir 4 sene daha geçiririz.”

Ersan: İşim biraz zorlaştı

"Yeni arkadaşlara hayırlı olsun. Biraz heyecanlıyım. İşim zorlaştı. Atınç ile Alex de geldi. Tatlı bir rekabet olacak.”

Cenk : Güzel günler yakın

“Bundan sonra da yeteneklerimi ve tecrübelerimi Beşiktaş için kullanacağım için onur duyuyorum. Güzel günler yakın,. Umarım şampiyonluklar yaşarız.”

Pektemek: İnşallah hayırlı olur

“3.5 yıldır gururla taşıdığım formayı tekrar giyme şansını elde ettiğim için çok mutluyum. İnşalllah her iki taraf için de hayırlı olur.”

Atınç: Şampiyonluk gelecek

"2006'dan bu yana camianın içerisindeyim. Uzun yıllar bu formayı giymek istiyorum. Sezonu da şampiyon olarak tamamlayacağımızı düşünüyorum.”

Pektemek'e yüzde 50 zam

Beşiktaş’ın sözleşme yenileyerek imza törenine yetiştirdiği Mustafa Pektemek’in yıllık ücreti de borsaya bildirildi. Daha önce Beşiktaş’ta yıllık 2.5 milyon TL’ye oynayan ve sezon sonunda sözleşmesi sona erecek genç golcüye yüzde 50’yi aşkın zam yapıldı. Beşiktaş’ın ilk etapta 1.1 milyon Euro teklif ettiği, ancak bu rakamı az bulunca anlaşması bir türlü sağlanamayan Mustafa Pektemek, 1.4 milyon Euro’da ikna oldu. Gelecek yıl için 1.4 milyon Euro ve maç başı 10 bin Euro kazanacak genç golcü, her yeni sezonda 100’er bin Euro zam alacak. 


Atiba da imzalayacak

İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, sıradaki ismin Atiba olduğunu söyledi. İmza töreninde soruları yanıtlayan Çebi, “Kendisiyle görüşmeler devam ediyor. Menajeri yurt dışında olduğu için yetiştiremedik. Birçok konuda yol aldık. Ufak tefek şeyler kaldı. Ayrıca iç transferde başka oyuncularla da görüşüyoruz. Hayırlısıyla Atiba da karşınızda olacaktır" dedi. 


Milosevic'in 23. doğum günü dileği ŞAMPİYONLUK

Beşiktaş’ın yeni transferi Alexander Milosevic, dün tesislerde 23. yaş gününü kutladı. Takım arkadaşlarının pasta keserek sürpriz yaptığı genç stoper, doğum gününü unutmayan takım arkadaşlarına teşekkür ederken, kendisine ilk dilimi takım kaptanı Tolga Zengin takdim etti. Teknik direktör Slaven Bilic’in de yer aldığı doğum günü kutlamasında bir de konuşma yapan Milosevic, “Sizlerle birlikte olduğum için çok mutluyum. Sezon sonu şampiyonluğu kutlamayı dilerim" ifadelerini kullandı. 


Atiba idmana çıkmadı Mersin İY maçında zor

Beşiktaş, ligdeki Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını dün sabah yaptığı idmanla sürdürdü. Güne ağrılarla başlayan Atiba, dünkü idmanda yer almazken çekilen MR’ında adalesinde sertleşme tespit edildi. Yıldız futbolcunun, lig maçında forma giymesinin zor olduğu kaydedilirken, kesin durumu bulgün belli olacak. Atiba dışında bireysel çalışan Cenk Tosun, Sivok, Mustafa Pektemek takımla çalışmada yer almazken Veli Kavlak, Olcay ve Oğuzhan, antrenmanın tamamında takımla birlikte idman yaptı. 


İki otobüs hazırda bekleyecek

Ligde yarın oynayacağı Mersin İdmanyurdu maçını ev sahibi statüsünde olmasına rağmen Ankara Osmanlı Stadı’nda oynayacak Beşiktaş, bugün öğleden sonra Başkent’e hareket edecek. Ancak lodos nedeniyle havayoluyla ulaşımın gerçekleşmeme ihtimali mevcut. Bu konuda bir dizi önlem alan Beşiktaş yönetimi, en kötü ihtimale karşı iki otobüsü hazır bekletecek. Uçakla ulaşım sağlanamazsa Ankara’ya otobüsle gidilecek. 

#Alexander Milosevic
#Daniel Opare
#Tolgay Arslan
#Mustafa Pektemek
#Beşiktaş
9 yıl önce