|

Bu ligde çekilme rekoru kırıldı!

Ağrı 1. Amatör Lig'de sezon sona ererken 11 takımla başlayan ligi üç takımla tamamladı. Ligin son haftasında lider ve takipçisi maça çıkmaya dahi gerek duymadı.

Yeni Şafak ve
18:30 - 3/03/2015 Salı
Güncelleme: 16:47 - 3/03/2015 Salı
Yeni Şafak

Ağrı 1. Amatör Lig'de 2014-2015 sezonunda Ağrı Gençlerbirliği, Doğubeyazıt Belediyespor, Diyadin Gençlerbirliği, Ağrı İdman Yurdu, Aras Epaşspor, Doğubeyazıt Gençlikspor, Ağrıgücü, Hamur Kümbetspor, Tutakspor, Ağrı Sanayispor ve Bayazıtspor lige girdi.


Kentte A takımlar seviyesinde başka lig olmadığı için küme düşme uygulanmazken 11 Ekim'de başlayan ligde ilk olarak 5. haftada Bayazıtspor çekildi. Sarı-Siyahlılar'ı 6. haftada Ağrı Sanayispor ve Tutakspor, 9. haftada Kümbetspor izledi. Çekilen 4 takım nedeniyle ikinci yarı fikstürü baştan düzenlendi zira ilk yarının son haftasında sadece 2 maç oynanabildi.


İkinci yarıda kimi haftalarda iki iki haftalarda üç maç oynandı. Lakin 14. haftada Ağrıgücü, 15. haftada İdman Yurdu ve Epaş da çekildi.


Maç oynamaya gerek duymadılar!

Böylece son 3 haftada ligde sadece 3 takım kaldı: Lider Ağrı Gençlerbirliği ile takipçileri Doğubeyazıt Belediyespor'la Diyadin Gençlerbirliği. 16 ve 17. haftalarda tüm karşılaşmalar hükmen bittiği için hiçbir maç oynanmadı. Son hafta lider Ağrı Gençlerbirliği ile ikinci Doğubeyazıt Belediyespor'un karşılaşması gerekiyordu ancak Gençlerbirliği şampiyonluğu garantilediği için Doğubeyazıt ekibi sahaya çıkmaya lüzum görmedi. Böylece son hafta da hiç maç oynanmadı ve lig Ağrı Gençleribirliği'nin şampiyonluğu ile sona erdi.
#Ağrı Gençlerbirliği
#Doğubeyazıt Belediyespor
#Diyadin Gençlerbirliği
#Ağrı İdman Yurdu
#Aras Epaşspor
#Doğubeyazıt Gençlikspor
#Ağrıgücü
#Hamur Kümbetspor
#Tutakspor
#Ağrı Sanayispor
9 yıl önce