|

Bu maç bir başlangıç olsun

Maç sonu basın toplantısında ''Kısa bir özet yapmam gerekirse galibiyetten memnunum ama oyundan hiç memnun değilim'' diyen Boşnak teknik adam, soyunma odasında ise hatalara değindikten sonra galibiyet ve mücadele için teşekkürlerini sundu, devamını istedi

Ali Kemal Yazıcı
00:00 - 20/09/2014 Cumartesi
Güncelleme: 22:51 - 19/09/2014 Cuma
Yeni Şafak
Bu maç bir başlangıç olsun
Bu maç bir başlangıç olsun

Uzatmaların son dakikasında gelen golle kazanılan Metalist Kharkiv maçı sonrasında soyunma odasında oyuncularına yönelik bir konuşma yapan teknik direktör Vahid Halilhodzic, galibiyetten dolayı takıma teşekkür ederken bu galibiyetin bir başlangıç olmasını istedi. 3 maçlık aradan sonra kazandıklarını hatırlatan Halilhodzic, ''Artık bu böyle devam etmeli. Zamanla herkes birbirini daha iyi tanıyacak ve o zaman gerçek gücümüzü gösterme fırsatımız olacak'' ifadelerini kullandı. Halilhodzic, teşekküre rağmen maç içerisinde yaptıkları basit hatalar için de bazı uyarılarda bulundu.

VARŞOVA''YI YENERSEK ŞANSIMIZ ARTAR

Oyuncularına galibiyet için teşekkür eden Halilhodzic, yine de sergilenen oyundan tam anlamıyla memnun değil. Tecrübeli çalıştırıcı, maç sonu basın toplantısında galibiyet için ''tesadüf şanslı bir galibiyet'' yakıştırmasını yaptı. ''Kısa bir özet yapmam gerekirse galibiyetten memnunum ama oyundan hiç memnun değilim'' diyen Boşnak hoca, büyük maç çıkarmasalar da buna rağmen kazandıklarına işaret etti.

Vahid Halilhodziç, kendi evlerinde Legia Varşova ile çok önemli bir maç oynayacaklarını dile getirerek, ''Onlar da kazandılar. İkinci maçımızı da alırsak, kendi evimizde Varşova takımını yenersek gruptan çıkma adına çok büyük bir şansımız olduğunu o zaman söyleyebiliriz'' ifadelerini kullandı.

Papadapoulos''lu Olcan göndermesi

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ali Uzunay, Metalist Kharkiv maçı sonrası sosyal medyada ilginç bir ifade kullandı. Geçen sezon Trabzonspor''da mutsuz bir sezon geçiren, ayrılma isteğini yönetime ileten Olcan Adın''a göndermede bulunan Uzunay, son dakika golü sonrası gözyaşlarını tutamayan Yunan Avraam Papadapoulos örneğini vererek ''Papodopoulos golden sonra gözyaşlarına boğuldu. İşte bu ruh bize başarıları getirecektir. Gol atıp da sevinmeyenlere de kapak olsun'' diye yazdı. Olcan, geçen sezon Trabzonspor forması altında attığı bazı gollere sevinmeyerek mutsuzluğunu gözler önüne sermişti.

Var mı itirazı olan? Avrupa''nın kralıyız

Trabzon yerel basını, uzatmada gelen Metalist galibiyetini zaferi anlatan başlıklarla manşetlerine taşıdı. Kuzey Ekspress ''Var mı itirazı olan. Avrupa''nın kralıyız'' başlığını atarken Karadeniz''de Son Nokta, ''İşte o an. Bir fırtına kopar'', Karadeniz''in sesi ''90+4''de Altın gol... Altın zafer'', Taka Gazetesi, ''Avrupa''yı zaferle selamladık'', Karadeniz ''Avraam böyle istedi!'', Günebakış ''Avrupa Fatihi Trabzon'' başlıklarını attı.


10 yıl önce