|

Bu takımla gurur duyun

Trabzonspor maçı sevincini Mete Vardar’a sarılarak kutlayan Arjantinli yıldız, “Aylardır para alamamamıza rağmen bu inançla oynayan bir takımın yöneticisi olduğunuz için şanslısınız” dedi.

Yeni Şafak
04:00 - 6/05/2015 Çarşamba
Güncelleme: 01:46 - 6/05/2015 Çarşamba
Yeni Şafak

Beşiktaş, Trabzonspor karşısında şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet alırken sahadaki futbolun, kazanılan 3 puanın yanı sıra zaferin zor şartlar altında gelmesi camiayı daha da mutlu ediyor. Stat sorunu nedeniyle sezon başından beri şehir şehir gezen siyah-beyazlılardaki bu durum Jose Sosa'yı da derinden etkilemiş durumda. Profesyonel kariyerinde Estudiantes, Bayern Münih, M.Kharkiv, Atletico Madrid gibi kulüpler olan Arjantinli yıldız, Trabzonspor maçının ardından takımın yaşadığı zorluklara değinerek hiçbir kulüpte böyle bir inanmışlık görmediğini belirtti. Trabzon galibiyetinin kutlamaları sırasında A takım sorumlusu Mete Vardar'a sarılan Sosa, “Aylardır para almamamıza rağmen bu inançla oynayan bir takımın yöneticisi olduğunuz için çok şanslısınız. Aynı zamanda gurur duymalısınız” dedi. Bu sözler karşısında duygulanan Vardar'ın ise önce galibiyetten ötürü teşekkür ettiği, ardından “Biz hepinizle tek tek gurur duyuyoruz. Şampiyon olursak tarihe geçeceksiniz” yanıtını verdiği öğrenildi.



Son 16 yılın en iyi deplasman Kartal'ı


Beşiktaş, Trabzonspor'u deplasmanda mağlup ederek dış sahadaki iyi performansını sürdürürken geride kalan 29 haftada deplasmanda son 16 yılın en iyi sonucu elde edildi. Şu ana kadar 15 deplasman maçına çıkan siyah-beyazlılar, bu karşılaşmaların 12'sini kazandı, 3'ünde sahadan yenilgiyle ayrıldı. Dış sahada 36 puan toplayan Kartal, sadece 9 puan yitirirken, siyah-beyazlılar, son olarak 1998-1999 sezonunda deplasmanda oynadığı ilk 15 dış saha maçında sadece 8 puan yitirerek 37 puan toplamıştı.







#Beşiktaş
#Trabzonspor
#Estudiantes
9 yıl önce