|

Bugün Özak'ın bittiği gündür

“Trabzonspor'un değerlerine saygısızlık yapmasının söz konusu olmadığını belirten Trabzonspor Başkanı, Faruk Özak için “Hayatımda kimse benim düşmanım olmadı ama bu saatten itibaren Faruk Özak benim en azılı düşmanımdır” açıklamasında bulundu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 21/12/2014 Pazar
Güncelleme: 23:26 - 20/12/2014 Cumartesi
Yeni Şafak

Trabzonspor Kulübü olağan mali genel kurulu'nda konuşan başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, eski başkanlardan Faruk Özak ve Sadri Şener hakkında sert ifadeler kullandı. Hacıosmanoğlu, yönetim kurulunun ibra edilmesinin ardından üyelere teşekkür konuşması yaparak, eski başkanlarından Faruk Özak için "Derin Trabzonspor var diyorlar. Evet bu derin Trabzonspor içinde Trabzonspor sevdalı ağabeylerimiz de var ama bu derin Trabzonspor'un içinde kulübü yıllardır ticari ve siyasi olarak sömüren, belki de onların başı olarak adlandıracağımız Faruk Özak var. Burada Trabzonspor sevdalılarına söz veriyorum. Hayatımda kimse benim düşmanım olmadı ama bu saatten itibaren Faruk Özak benim en azılı düşmanımdır. Bugün sadece Trabzonspor ibra edilmedi, aynı zamanda Faruk Özak'ın bittiği gündür"  ifadelerini kullandı. Hacıosmanoğlu, kendilerinin saygısız gibi gösterilmeye çalışıldığını savunarak, şöyle devam etti: "Biz Trabzonspor'da yaklaşık 15 aydır mücadele ediyoruz. Trabzonspor'un değerlerine saygısızlık yapmamız söz konusu değil ama belli bir zümre var. Trabzonspor'u siyasi, ticari kullanan insanların başkanı olmadım, olmayacağım."


ŞENER BURAK'IN GOLÜNE SEVİNMEDİ

Eski kulüp başkanı Sadri Şener'in şike sürecindeki tutumlarını eleştiren başkan Hacıosmanoğlu, Bursaspor'un şampiyon olduğu sezonun son haftasında Trabzonspor'un İstanbul'da Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldığı maçı kastederek, şöyle konuştu: "Allah'ınızı severseniz, benim hala gözümün önünden gitmiyor, LİG TV'den Burak'ın golü attığı zaman sayın Şener'in görüntüsünü herkes izlesin, baksın. Trabzonspor Başkanı gol atıldığında ellerini yana açmamalı, havaya kaldırmalı. Şimdi biz başkasına pislik diyoruz da eğer bizde de varsa, bunun cezasını çekmeye hazırız."


İbrahim Hacıosmanoğlu son olarak yaklaşık 1.5 yıl önce görevi kendilerine Trabzonspor sevdalılarının verdiğini belirterek, "Biz de elimizden geldiği kadar Trabzonspor sevdalılarına hizmet etmeye çalıştık. Cenab-ı Allah müsaade ettiği sürece bu görevi yapmaya çalışacağız" açıklamasında bulundu.

#trabzonspor
#kongre
#özak
9 yıl önce