|

Bursa'da transfer çıkmazı

Devre arasında transfer yapmayan ancak yeni stadı Timsah Arena’ya yıldızlarla dolu bir kadroyla çıkmak isteyen Bursaspor, aynı özellikleri taşıyan 3 oyuncu, Ronaldinho, Batalla ve Josue transferlerinde çıkmaza girdi.

Yeni Şafak
13:14 - 27/03/2015 vendredi
Güncelleme: 11:21 - 27/03/2015 vendredi
IHA

Spor Toto Süper Lig'de başarılı bir sezon geçiren Bursaspor, gelecek sezon için hazır olacak olan Timsah Arena'da şampiyonluk yaşamak için yıldız isimleri kadrosuna katmaya çalışıyor.



Dünya yıldızı Ronaldinho, Bursaspor'un efsanelerinden Pablo Martin Batalla ve bu sezonun etkili ismi Filipe Josue'nin bonservislerini almak isteyen yeşil-beyazlı yönetim çıkmaza girdi.



Kulüp başkanı Recep Bölükbaşı tarafından Brezilya'nın dünyaca ünlü yıldızı Ronaldinho'nun menajerleriyle görüşüldüğü üzerine yapılan açıklamaya Ronaldinho'nun menajeri olan ağabeyi Roberto Assis'ten yalanlama geldi. 35 yaşındaki starla görüşmeler yapıldığı üzerine konuşan Assis “Türkiye'den Bursaspor da dahil olmak üzere hiçbir kulüple görüşmemiz olmadı. En son Beşiktaş'la temasımız olmuştu, görüştük ancak anlaşamadık. Şu an için hiç kimseyle bir temasımız yok. Ronaldinho, Meksika'da futbol hayatını sürdürüyor ve orada gayet mutlu. Orada devam etmeyi düşünüyor” dedi.



Batalla geliyor mu?


Ronaldinho çalışmalarının üzerine Pablo Martin Batalla için de kolları sıvadıklarını söyleyen başkan Recep Bölükbaşı, Çin'de oynayan 31 yaşındaki Arjantinli yıldızın Bursa'ya dönmek istediğini belirtti. Bölükbaşı, “Yuvaya getirmek istediğimiz Batalla, bize haber gönderdi. 'Siz yeter ki, Çin kulübü ile bonservisimi halledin. Ben yıllık maaşımda gereken kolaylığı sağlamaya hazırım' dedi. Bursa'yı unutamadığını söyleyen şampiyon apoletli oyuncumuzu Timsah Arena'da taraftarımızla buluşturmayı hedefliyoruz. Bu transferi de en kısa zamanda çözmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.



Sezon başında Porto'dan kiralanan Filipe Josue'nin bonservisini almak için de görüşmelere başladıklarını belirten Recep Bölükbaşı, bu transferi yürütmesi için bir ismi Portekiz'e gönderdiklerini ve mesafe katettiklerini dile getirmişti. Yapılan tüm bu çalışmaların ardından aynı özellikleri taşıyan bu 3 oyuncunun transferleri konusunda Bursasporlu taraftarlar hangi oyuncunun takımları için iyi olacağı konuşunda kararsızlığa düştü.

#Bursaspor
#Ronaldinho
#Josue
#transfer
#Recep Bölükbaşı
il y a 9 ans