|

Bursa'da tur sevinci

Avusturya'nın UVC Holding Graz takımını her 2 maçta 3-0'lık sonuçlarla geçen Bursa Büyükşehir Belediyespor bayan voleybol takımı, tarihinde ilk kez tur Avrupa CEV Challenge Cup'ta tur atlamanın mutluluğunu yaşadı.

Yeni Şafak
08:26 - 26/11/2014 Çarşamba
Güncelleme: 08:29 - 26/11/2014 Çarşamba
DHA

Başantrenör Emin İmen, müsabakanın başından sonuna kadar üstün olduklarını belirtti. Rakiplerinden çok üstün olduklarını vurgulayan Emin İmern, şöyle devam etti:


"Bizim seviyemizde değildiler. Turu geçtiğimiz için çok mutluyuz. Oyuncularımı kutluyorum. Bayan voleybolunda zayıf takıma karşı oynamak, gerçekten sıkıntılıdır. Oyuncularımız bugün rakibin gücüne bakmadan kendi oyunlarını sergilediler. Bu bizim için büyük kazanç. Turu geçmek hedefti. Henüz işin başında da söylemiştik. Hedefimiz 2'nci turu da geçcmek. Kupada finale kadar gitmeyi arzuluyoruz. Bunu da yapacak gücümüz var."


"ÇOK İYİ AĞIRLANDIK"

Avusturya'da 2 kalarak müsabanın havasına girdiklerini belirten Emin İmen, sözlerini şöyle sürdürdü:


"Sonuç güzel olunca her şey gerçekten güzel oluyor. İki günde iki antrenman yaptık. Akşam üzeri toplantı ve maç. Kazanınca insan mutlu oluyor. Burada karşılanmamız, salondaki atmosfer çok iyiydi. Bizi çok iyi ağırladılar. Misafirleperverlikleri için teşekkür ediyoruz."


"HEDEFİMİZ TURLARI GEÇMEK"

Bursa Büyükşehir Belediyespor Başkan vekili İlhan Satık ise iyi bir mücadeleden sonra iyi bir galibiyet aldıklarını anlatırken şunları söyledi:


"Bursa ve Türkiyeyi en iyi şekilde temsil ediyoruz. Bir sonraki turda başarılı olup çeyrek finale adımızı yazdırmak istiyoruz. Sporcularımıza ve teknik kadroya aldıkları bu galibiyet için teşekkür ediyorum. Bundan sonraki turda da iyi netice alarak Türk voleybolunu en iyi şekilde temsil edeceğimizi düşünüyorum. Bize bu imkanı sağlayan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepeye teşekkür ediyorum."


SARIYER HAZIRLIĞI BAŞLIYOR

Avusturyadan bugün uçakla İstanbula oradan da otobüsle Bursaya gelecek olan Bursa Büyükşehir Belediyespor bayan voleybol takımı, hazırlıklarına ara vermeden başlayacak. Yeşil beyazlılar, cumartesi günü İstanbulda Sarıyer Belediye ile karşı karşıya gelecek.

 
#Emin İmen
#Avrupa CEV Challenge Cup
#Emin İmern
#Avusturya
#İlhan Satık
#Bursa Büyükşehir Belediyespor
9 yıl önce