|

Bursaspor yönetiminden Kılıç'a ziyaret

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı ve Yönetim Kurulu üyeleri Meclis'te Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ı ziyaret etti.

Yeni Şafak
18:00 - 19/12/2014 Cuma
Güncelleme: 16:35 - 19/12/2014 Cuma
AA
BMM İktidar Kulisi'nde Bursa milletvekilleri ile görüşen Bursaspor Kulübü Başkanı Bölükbaşı ve Yönetim Kurulu üyeleri daha sonra Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile biraraya geldi. 


Kılıç'a görevinde başarılar dileyen Bölükbaşı, kendisine Bursaspor forması ve kaşkolu ile lale motifi bulunan hat tablosu hediye etti. 


Kulüp Başkanı Bölükbaşı, yaptığı açıklamada, çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Ankara'ya geldiklerini belirterek, Bursaspor yönetimi olarak ilk olarak Başbakan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Bülent Arınç'ı ziyaret ettiklerini söyledi. Daha sonra Meclis'te Bursa milletvekilleri ile Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç'ı ziyaret ettiklerini anlatan Bölükbaşı, temaslarında spor kamuoyunun ve Bursaspor'un sıkıntılarını dile getirme imkanı bulduklarını belirtti.


Ankara'daki ziyaretlerinin son derece verimli geçtiğini ve mutlu olduklarını kaydeden Bölükbaşı, Pazar günü saat 16.00'da Trabzonspor ile yapacakları karşılaşmayı hatırlatarak, "Trabzonspor hem yönetimiyle hem taraftarıyla çok iyi ilişkiler kurduğumuz ve birbirimize sempati duyduğumuz bir takım. İnşallah gelecekler ve kendilerini ağırlayacağız. İnşallah güzel bir maç olacak ve iyi olan taraf ile dostluk kazanacak" dedi.


Kendi sahalarında ve kendi seyircileri önünde oynanacak maça "mutlak galibiyet" parolası ile çıkacaklarını aktaran Bölükbaşı, takım olarak son dönemde ortaya koydukları performansın herkes tarafından beğenildiğini vurguladı.


Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Zekeriya Alp'ın istifası ve yerine Yusuf Namoğlu'nun getirilmesini de değerlendiren Bölükbaşı, "Zekeriya Bey'i hem futbolculuğundan hem yöneticiliğinden en son olarak da MHK üyeliğinden biliyoruz. İyi çalışmalar yaptığını düşünüyoruz. Kendisini ben yakinen tanıyorum, temiz, dürüst biri. Tabii kendi tasarrufudur" diye konuştu.


MHK Başkanlığı görevine getirilen Yusuf Namoğlu'nun hakem camiasının içinden geldiğini ve kendisinin milletvekilliği ile belediye başkanlığı görevlerinde bulunduğunu hatırlatarak, "Hayırlı olmasını diliyorum. Görevlerinde başarılar diliyorum. En zor görevlerden biri. İnşallah güzel şeyler bekliyoruz. Çünkü hakem camiasında sıkıntılar var" görüşünü paylaştı. 


Kulüp yönetimlerinin hakemlere karşı yaklaşımı ve hakemlerin yönetimi konusunda sıkıntılar olduğuna işaret eden Bölükbaşı, bunların son bulması dileğini paylaşarak kavga ortamının bitmesi temennisinde bulundu.
#Bursasspor
#Çağatay Kılıç
#TBMM
#Akif Çağatay Kılıç
9 yıl önce