|

Bursaspor'dan Fenerbahçe'ye cevap

Bursaspor Kulübü, Fenerbahçe Spor Kulübünün resmi internet sitesinde, Teknik Direktör Şenol Güneş'in A Milli Takım kalecisi Volkan Demirel'i hedef gösterdiği yönünde yer verilen iddianın gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Yeni Şafak
16:09 - 21/11/2014 Cuma
Güncelleme: 14:10 - 21/11/2014 Cuma
AA
Yeşil-beyazlı kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, Fenerbahçe Spor Kulübünce yayınlanan metinde, Güneş'in bir televizyon kanalındaki konuşmasında Demirel'i hedef gösterdiği ve algı yönetimi oluşturmaya çalıştığı iddiasının bulunduğu belirtildi.


Bu iddianın gerçeği yansıtmadığı vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:


"Hocamızın yaptığı açıklamalar ciddiyetle dinlendiği takdirde, kendisinin olaylar hakkındaki görüşlerinde kimseyi suçlamadığı açıkça görülmektedir. Milli Takım kalecisi, hepimizin kalecisidir. Hocamız, verdiği demeçte, tüm oyunculara yapılan her türlü saldırının yanlış olduğunu, Volkan'ın da olaylar karşısında güçlü karakter yapısıyla durması gerektiğini söylemiştir. Bunun hedefle algı yönetimiyle ne ilgisi var? Krizden beslenen, haksızlığı hak görenlerin bunu anlaması mümkün değildir. Hocamızın duruşu, ilkeleri dün neyse bugünde aynıdır. Bu olayların hiçbirinin içinde dün de yoktur, bugün de olmayacaktır."


Kulüplerin yöneticilerine, sorumlu davranma çağrısında bulunulan açıklamada, "Hocamızın bilgi ve birikimini göz önüne alırsak, tavsiyeye ihtiyacı olmadığı da açıkça görülmektedir. Ortamı tozu dumana katıp kirli emelleri olanlar bunu anlayamaz. Tüm kulüplerimize saygı duyuyoruz" ifadesi kullanıldı.
#Bursaspor
#Bursa
#futbol
#SÜPERLİG
#fenerbahçe
#volkan demirel
9 yıl önce