|

'Bütün Türkiye gördü hakem görmedi!'

PTT 1. Lig'de sahasında Giresunspor ile 1-1 berabere kalan Şanlıurfaspor'un Teknik Direktörü Cihat Arslan "Coşkulu bir günde berabere kalmak bizi üzdü" dedi.

Yeni Şafak
15:41 - 20/12/2014 Cumartesi
Güncelleme: 15:43 - 20/12/2014 Cumartesi
AA

Arslan, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, iyi başladıkları karşılaşmada erken gol bulduklarını ancak sonuca gitmekte zorlandıklarını ifade etti.


Adana Demirspor ve Denizlispor maçlarında aldıkları mağlubiyeti Giresun karşılaşmasıyla telafi etmek istediklerini aktaran Arslan, bu karşılaşmadan da beraberlikle ayrılmak zorunda kaldıklarını söyledi.


'Tüm Türkiye gördü....'

Arslan, hakem kararlarından şikayetçi olduklarını vurgulayarak, şunları kaydetti: "Coşkulu bir günde berabere kalmak bizi üzdü. Kazanmak istediğimiz bir maçtı, kazanmayı çok istedik ilk dakikalarda golü de bulduk iyi de oynuyorduk diye düşünüyorum. Sonra bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik. Volkan'ın sakatlanması oyun düzenimizi bozdu. İkinci yarıda yediğimiz gol bizim için tramvaydı. Golü yedikten sonra tekrar gol atmaya çalıştık. İki takım da çok mücadele etti. Hakemleri eleştirmek istemiyorum ama sadece sahada gördüklerini çalmasını istiyorum. Bizim penaltımızı maalesef vermedi. Bütün Türkiye gördü ama orta hakem görmedi. Aleyhimize varsa penaltı onu da versin.''

Sözeri: Bizim için sevindirici bir skor

Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri ise ilk yarıda galibiyeti veya beraberliği hak edecek hiç bir şey yapmadıklarını söyledi.


Takımının ikinci yarıda iyi bir performans gösterdiğini anlatan Sözeri, ''İkinci yarıda oynadığımız oyunla maçı kazanabilirdik. 1-1 skoru da bizim için sevindirici bir skor. Çünkü deplasmandan 1 puanla dönüyoruz. Biz deplasmanda yenilmeyen bir takım olmamız nedeniyle buradan puanla ayrılmamız iyi oldu. Şimdi önümüzde Gençlerbirliği ile oynayacağımız bir kupa maçı var, ardından hafta sonu Ordu maçı var. Bizim için lig maçı daha önemli önümüzdeki maçlarda puanlar almak ve üst sıralara çıkmayı hedefliyoruz'' diye konuştu.

#PTT 1. LİG
#ŞANLIURFASPOR
#CİHAT ASLAN
#GİRESUNSPOR
#ERKAN SÖZERİ
9 yıl önce
default-profile-img