|

Caner Erkin'in transferinde flaş gelişme

Inter'in Caner Erkin için Beşiktaş'tan bonservis istediği bu yüzden de transferin zora girdiği belirtilmişti. Siyah beyazlıların anlaşma sağladığı Caner Erkin'in transferinde sıcak bir gelişme yaşandı.

Yeni Şafak
17:17 - 27/08/2016 Cumartesi
Güncelleme: 15:10 - 27/08/2016 Cumartesi
Yeni Şafak
Sezon başında Fenerbahçe'den ayrılarak Inter'e transfer olan Caner Erkin, teknik direktör Mancini'nin takımdan ayrılmasından sonra ayrılık kararı aldı.
Sezon başında Fenerbahçe'den ayrılarak Inter'e transfer olan Caner Erkin, teknik direktör Mancini'nin takımdan ayrılmasından sonra ayrılık kararı aldı.

Beşiktaş'ın Caner Erkin transferinde yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.



Dün Brezilyalı genç yıldız Gabigol'ü kadrosuna katan Inter, kadrosunda Avrupa Birliği statüsü dışında 2 futbolcudan fazla oynatamayacağı için Caner Erkin'i elinden çıkarmak istiyor. Bu kural sebebiyle genç futbolcuyu resmi olarak kadroya dahil edemeyen Milano ekibi, Caner için gelen teklifleri değerlendiriyor.



Beşiktaş'ın kiralama teklifinin ardından siyah beyazlılara oyuncuyu bonservisiyle vermek istiyoruz diyen Inter yönetimi 1.5 milyon euro istemişti. Ancak İtalyanlar kendi kurdukları tuzağa düştü. Gabigol'ü Avrupa Birliği statüsü kuralı sebebiyle oynatamayacak olan Inter'in bu sebeple Caner'den zarar etme pahasına oyuncuyu elinden çıkartacağı belirtildi.



Sky Italia'da yer alan habere göre de Inter, milli futbolcuyu bonservisiyle takımdan gönderecek. Ayrıca aynı haberde yer alan bilgilere göre kadroda düşünülmeyen Brozovic için de tekliflerin beklendiği aktarıldı.
















Güntekin Onay'dan Aboubakar yorumu













#Caner Erkin
#Inter
#Beşiktaş
8 yıl önce