|

Cardozo 'kral' gibi

Trabzonspor'un, Sivasspor'u 3-1 mağlup ettiği maçta 2 gol kaydeden Oscar Cardozo, ligdeki gol sayısını 11'e yükseltti.

Yeni Şafak
14:27 - 24/01/2015 Cumartesi
Güncelleme: 12:28 - 24/01/2015 Cumartesi
IHA
Gol krallığı yarışında iddialı bir konumda bulunan Paraguaylı oyuncu, sabah yapılan antrenmanda parmaklarıyla 11 işareti yaptı. Cardozo, amacının atacağı gollerle takıma katkı sağlamak olduğunu vurguladı.


YENİ TRANSFERLER GÖZ DOLDURDU


Trabzonspor'un devre arasında kadroya kattığı kaleci Hakan Arıkan ve Erkan Zengin performanslarıyla göz doldurdu. Bordo-mavili forma altında ilk maçlarına Sivasspor karşısında çıkan iki oyuncu takımın galibiyetinde önemli rol oynadılar. Trabzonpor’un Kayserispor'dan transfer ettiği kaleci Hakan Arıkan, ilk maçında göz doldurdu. Sivasspor'un net gol pozisyonlarında başarılı kurtarışlar yapan Hakan, yeni takımına uyum sağlaması ise teknik heyeti sevindirdi. Maçın ikinci yarısının 64. dakikasında oyana giren Erken Zengin ise ortaya koyduğu performansla beğeni kazandı. Yaptığı iki asistle teknik heyetin yanı sıra taraftarlarından gönlünü kazandı.


"GECENİN OSCAR'I, ERKAN'IN"


Trabzon'un yerel medyası ise bordo-mavili takımın Sivasspor karşısında aldığı galibiyete sayfalarında geniş yer verdi. Karadeniz Gazetesi, "Fırtınalı Günler Başladı" başlığını okuyucularıyla paylaşırken, Karadeniz'de Son Nokta Gazetesi ise "Gecenin Oscar'ı, Erkan'ın" başlığını attı. Karadeniz'den Günebakış Gazetesi, "Erkan Girdi Trabzon İşi Bitirdi", Taka Gazetesi, "Şahane Trabzon", Karadeniz'in Sesi, "Zengin Fırtınası", Ekspers Gazetesi, "Saha İçi Mükemmel" başlıklarını okuyucularıyla paylaştı.


TRABZONSPOR, KEÇİÖRENGÜCÜ MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI


Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda 27 Ocak Salı günü oynayacağı Keçirörengücü maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı.


Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmanda Sivasspor maçında forma giyen oyuncular yenileme, diğer oyuncular ise ısınmanın ardından taktik çalışma gerçekleştirdi. Antrenmana milli takım kamplarında bulunan Medjani, Yatabare, Constant ile Sivasspor maçında darbeye bağlı olarak sol alt adalesinde ağrı olan Mehmet Ekici ve sağ üst adalesinden sakatlık yaşayan Sefa katılmadı.


Çeşitli sakatlıkları bulunan Waris ve Belkalem ise kendilerine verilen program dahilinde çalıştı. Yine sakatlıkları bulunan Deniz ve Uğur Demirok, antrenmanın bir bölümünde takımla çalıştı.
#cardozo
#trabzonspor
#Hakan Arıkan
9 yıl önce