|

Cavcav: Penaltılar düşündürücü

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Spor Toto Süper Lig'de 2-1 yenildikleri maçta Fenerbahçe'nin kazandığı penaltı atışlarının düşündürücü olduğunu ifade etti.

Aa
00:00 - 25/10/2014 Cumartesi
Güncelleme: 22:47 - 25/10/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
Cavcav: Penaltılar düşündürücü
Cavcav: Penaltılar düşündürücü

Cavcav, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki mücadeleden sonra stattan ayrılırken yaptığı açıklamada, "Hakemleri suçlamak istemiyorum ama verilen penaltılar düşündürücü. Biz, böyle Fenerbahçe maçında, bu stadımızda hep penaltılarla yenilmeye alışığız. O bakımdan verilen iki penaltının takdirini kamuoyuna bırakıyorum. İyi futbol oynadık. Fenerbahçe gibi büyük camia, çok iyi futbol ekibi bana göre, Gençlerbirliği önünde çok zorlandı. İki tane şans golüyle galip geldiler. Tebrik ediyorum, futbol bu, her türlü oyuna açık" diye konuştu.

Ligin ilk haftalarında hakemlerin konuşulmaya başlandığının ifade edilmesi üzerine Cavcav, "Bunu başta Merkez Hakem Kurulu'na söylemek lazım. Başında futbolu çok iyi bilen bir federasyon başkanımız var. Onların bunu değerlendirmesi lazım. Biz ne söylersek söyleyelim, federasyona bir yaptırım gücümüz olmuyor" şeklinde görüşlerini aktardı.

9 yıl önce