|

Çaykur Rizespor siftah peşinde

Spor Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor, Beşiktaş maçından sonra üst üste çıkacağı ikinci deplasmanda Mersin İdman Yurdu'nu yenerek ligde 3 puanla tanışmak istiyor.

Dha
00:00 - 19/09/2014 Cuma
Güncelleme: 15:39 - 19/09/2014 Cuma
Yeni Şafak
Çaykur Rizespor siftah peşinde
Çaykur Rizespor siftah peşinde

Süper Lig'in geride kalan iki maçında iki gol atıp iki gol yiyerek iki beraberlik alan Çaykur Rizespor, Adana'da oynanacak olan maçta Mersin İdman Yurdu ile karşılaşacak. Hazırlıklarını İstanbul'da tamamladıktan sonra Adana'ya geçen Yeşil-Mavililer'in teknik direktörü Mehmet Özdilek, lige iki beraberlikle başladıklarını belirterek Mersin İdman Yurdu karşılaşmasını kazanmak istediklerini söyledi.

Oyuncularına zorlu maç öncesi uyarılarda bulunan Mehmet Özdilek, şunları söyledi: "Bu maçta panik yapmadan oynamalıyız. Dikkatli ve kontrollü bir oyunla rakibi geçebiliriz. Kontrollü, sert ve rakibin sahasında başlayacak presle tempoyu ayarlayan taraf olursak istediğimizi alırız. Bu maçtan alacağımız puanlar ligde gelecek haftalar için bize daha güven ve güç verecektir."

Kadroda iki eksik

Çaykur Rizesporda Mersin İdmanyurdu maçı öncesi Irak Milli Takımında yer alan Ali Adnan ile cezalı Oğuzhan kadroda yer almıyor. Yeşil-Mavililer'in Mersin İdman Yurdu maçı muhtemel kadrosu şöyle: Serkan - Orhan, Viera, Giray, Koray, Kıvanç, Kağan, Ümit, Holosko, Lua Lua, Kweuke.

10 yıl önce