|

Çaykur Rizespor'da hedef galibiyet

Deplasmanda karşılaşacakları Kasımpaşa maçında galibiyeti hedeflediklerini belirten Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah, ligde iç sahaya nazaran deplasmanlarda daha iyi mücadele ettiklerini ve daha fazla puan topladıklarını söyledi.

Yeni Şafak
10:07 - 28/11/2014 Cuma
Güncelleme: 09:10 - 28/11/2014 Cuma
DHA

Son 3 haftada galibiyetle alamadıklarını hatırlatan Aykut Ferah, Kasımpaşa maçına 3 puan hedefiyle hazırlandıklarını vurgularken şunları söyledi:


"Rakibimizin de konumu sıkıntılı. Onlar da son haftalarda bizim gibi kazanamadı. Ancak biz deplasmanlarda daha iyi mücadele ediyoruz. Bu mücadelemizi Kasımpaşa maçında da göstererek sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Ligde beklentilerin uzağında kaldık. İlk yarıda kalan maçlarda en iyi sonuçları alarak puan sıralamasında üst sıralara çıkmak amacındayız. Bunu başaracak kadro kalitemiz var. Teknik heyet ve futbolcularımıza güveniyoruz. Kasımpaşa maçından alacağımız iyi bir sonuç ilk yarıda kalan haftalar için bize büyük güç ve moral verecek."


ALİ ADNAN KADRODA YOK

Bu arada Çaykur Rizesporda Kasımpaşa maçı öncesi sakatlığı bulunan Murat dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Teknik direktör Mehmet Özdilek, formsuz olan geçen haftaki İstanbul Başakşehir maçında bekleneni veremediği için maçın 30'uncu dakikasında dışarı aldığı Ali Adnan ile hastalığı nükseden Sercan, Kağan ve Sezeri kadroya dahil etmedi. Geçen hafta kart cezalısı olan Kıvanç ise bu hafta kadroda yer aldı.

#çaykur rizespor
#ali adnan
#Aykut Ferah
#Kasımpaşa
9 yıl önce