|

Cimbom kupada 'ES' veriyor

Gündüz Diyarbakır Bş.Bld'nin berabere kalmasıyla turu garantileyen sarı-kırmızılılar, akşam Eskişehir'e teslim oldu, son maçlar öncesi grubu 2. bitirdi

Yeni Şafak ve
04:00 - 29/01/2015 Perşembe
Güncelleme: 23:22 - 28/01/2015 Çarşamba
Yeni Şafak
Spor
Spor
Ziraat Türkiye Kupası G Grubu’nda Galatasaray, deplasmanda Eskişehirspor'a 1-0 yenilerek liderliği rakibine devretti.  

25'te Causic’in bekletmeden pasında kaleci Eray'ı geçen topa yükselen Mehmet Feyzi’nin kafa vuruşu auta gitti. 28'de sol kanattan Olcan’ın köşe atışında Dzemaili kafayla topu Pandev’in önüne indirdi. Bu oyuncunun vuruşunda defans topu çizgi üzerinden çıkardı. 40. dakikada Kamil Ahmet’in sağ kanattan ortasında ceza sahası içinde Andaç’ın kafa vuruşunda top filelerle buluştu. 1-0. İlk yarı bu skorla kapandı. 

57. dakikada G.Saray atağında Emre Çolak'ın soldan  ortasına Bruma dokunamadı. 61'de Kaan'ın uzaktan vurduğu sert şutunda top üst direkten oyun alanına geri döndü. 70'de hızla atağa çıkan Lawal müsait durumda bulunan arkadaşlarına vermeyip, ceza alanına girince Hakan Balta'ya takıldı. Bu sonuçla rakibine maçı hem de liderliği devrene G.Saray, 2. sıraya inerken, bir üst turu ise garantiledi.

Dzemaili ve Pandev henüz yeterli değil

G.Saray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Oynamaya çalıştık, ama mücadelede eksik kaldık" dedi. Genç çalıştırıcı, dünkü maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Dzemaili ve Pandev'den şu ana kadar istediğimi alamadım ama almaya çalışıyoruz. Sinan'dan memnunum ama henüz istediğim duruma gelmedi. Transfer çalışmaları devam ediyor. Bakıyoruz, yönetimle görüşüyoruz kendi aramızda bazı oyuncular ile ilgili" ifadelerini kullandı. 


Kamerun elendi Chedjou dönüyor

Ekvador Ginesi'nde düzenlenen Afrika Kupası'nda D Grubu son maçında Fildişi Sahili, Kamerun'u  1-0 yendi. Bu sonuçla Fildişi bir üst turun yolunu tutarken, Kamerun'da 90 dakika oynayan G.Saraylı Aurelien Chedjou'ya takımı turnuvaya veda edince Türkiye'ye yolu gözükmüş oldu. Gine ve Mali 1-1 berabere kalırken, üst tura çıkan Mali oldu. Gine adına golü Trabzonsporlu Kevin Constant penaltıdan attı. Bu sonuçla Constant da Trabzon'a dönecek.

#Galatasaray
#Mehmet Feyzi
#Pandev
9 yıl önce