|

Constant'ı gönderin

Yurt dışında izlediği oyuncularla ilgili Başkan’a detaylı rapor verecek tecrübeli teknik adam, Gineli futbolcuyu takımda görmek istemediğini kesin bir dille söyleyecek. Trabzonspor’da bir zirve de Yargıtay’ın genel kurul kararıyla ilgili olacak.

Yeni Şafak ve
04:00 - 31/03/2015 Salı
Güncelleme: 01:01 - 31/03/2015 Salı
Yeni Şafak

Trabzonspor'da haftalardır merakla beklenen görüşme nihayet gerçekleşiyor. Kevin Constant'ın kadro dışı kararının ardından yapılması beklenen, yönetim kanadı görüşmeye yanaşmayınca işin uzamasıyla birlikte özellikle teknik direktör Ersun Yanal cephesinde huzursuzlukların artmasına neden olan zirve bugün Trabzon'da olacak. Trabzon'a gelecek Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, lige verilen arada yurt dışına oyuncu izlemeye giden ve önceki gece dönen Yanal ile transferi konuşacak. Trabzonspor çalıştırıcısının gelecek sezonun kadrosunu kafasında belirlediği ve kapsamlı bir rapor hazırladığı belirtildi. Yanal'ın, özellikle yabancı oyuncular hakkında geniş bir rapor sunacağı ve Constant'ı istemediğini kesin bir dille Başkan Hacıosmanoğlu'na söyleyeceği öğrenildi.



YÖNETİMİN FİKRİNİ ALACAK


Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, bugün teknik direktör Ersun Yanal dışında bir önemli zirve de yönetim kuruluyla yapacak. Yargıtay'dan gelen genel kurul kararının görüşüleceği toplantıda genel kurula gidilip gidilmeyeceği tartışılacak.


Camianın ısrarla kongre istemi karşısında nasıl bir tavır sergileyeceği merakla beklenen Başkan Hacıosmanoğlu, yönetim kurulunun da fikirlerini alarak yol haritasını belirleyecek.


#Trabzonspor
#Ersun Yanal
#Constant
9 yıl önce