|

Cüneyt Çakır hastaneye kaldırıldı

Gençlerbirliği-Kardemir Karabükspor maçında rahatsızlanan ve ikinci yarıya çıkamayan hakem Cüneyt Çakır, kaldırıldığı hastanede operasyon geçirdi. Akciğerinde hava biriken Çakır'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Yeni Şafak
23:23 - 23/11/2014 Pazar
Güncelleme: 21:30 - 23/11/2014 Pazar
DHA

Gençlerbirliği-Kardemir Karabükspor maçının ilk yarısının sonunda rahatsızlanan ve karşılaşmanın ikinci yarısına çıkamayan Cüneyt Çakır, akciğerinde hava birikimi olduğu tespitiyle hastanede operasyon geçirdi. 20 dakikalık bir operasyon sonrası akciğerindeki havanın alındığı belirtilen Çakır'ın sağlık durumunun iyi olduğu ve yakında taburcu edileceği öğrenildi. Bu arada Cüneyt Çakır'ın hakemlik hayatının biteceği yönündeki iddiaların ise gerçeği yansıtmadığı ifade edilirken, Çakır'da akciğer sönmesi olmadığı belirtildi.


"Keyfi yerinde ve gülüyordu"

Hastanede Çakır'a yapılan operasyon sonrasında yardımcı hakem Tarık Ongun, 'Tüple havayı çıkardılar. Şimdi doktor, odasında kontrol etti. Keyfi yerinde ve gülüyordu" dedi.


"Nefes alamıyorum" demiş

Bu arada karşılaşmanın 30. dakikasında, FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır ve yardımcısı Tarık Ongun arasında telsiz mikrofon aracılığıyla yapılan görüşmede şu diyaloğun yaşandığı ortaya çıktı:


Cüneyt Çakır: Nefes alamıyorum.

Tarık Ongun: Hocam ne oldu, gel konuşalım.

Cüneyt Çakır: Kendimi çok iyi hissetmiyorum.

Tarık Ongun: Abi iyi misin? Gel konuşalım, ara ver.

Cüneyt Çakır: İdare ederim, iyiyim.

Tarık Ongun: Zorlama istersen.

Cüneyt Çakır: İyiyim.
#cüneyt çakır
#tarık ongun
#gaziantepspor gençlerbirliği
9 yıl önce