|

Daha cesaretli olacağız

Galatasaray galibiyetini örnek veren Ersun Yanal, "Oyuncularım cesaretli oynadı ve kazandı. Yine öyle yapacağız. 'Bize her yer Trabzon' sözüne uygun oynayacağız" dedi

Yeni Şafak
04:00 - 27/11/2014 Perşembe
Güncelleme: 22:41 - 26/11/2014 Çarşamba
Diğer
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, M.Kharkiv maçı öncesi basın toplantısı düzenlerken, açıklamasında Galatasaray maçına oranla daha cesaretli bir şekilde sahaya çıkacaklarını kaydetti. “Benim felsefem futbolda çıkar, yener yada yenilirsiniz. 90 dakika her an oynayacaksınız atak yapacaksınız gol atar atmazsınız ama 90 dakika oynayan takım olacaksınız" diyen tecrübeli teknik adam,"G.Saray maçında da gördük güvendiğim futbolcular tuttu ve gol attılar. Oyuncularım cesaretli oynadı ve yendi. Yine öyle yapacağız ancak bu cesaret demek hata yapmak değildir” dedi. 

TÜRK FUTBOLU CİDDİ BİR KAOS İÇİNDE

Yanal, "Trabzonspor oynadığı her maçı yenmek zorunda. Eğer bizim sloganımız varsa; 'bize her yer Trabzon.' bu söze uygun oynayacağız" şeklinde konuştu. Ocak ayında ciddi düşünerek transfer yapacaklarını kaydeden tecrübeli çalıştırıcı, Türk futbolu için "Ciddi bir kaos içinde. Büyük bir kulübün basket takımı çok zor durumda art arda istifalar geliyor. Bu sorun 90'lı yıllarda başladı. Herhalde yönetsel olarak çok radikal kararlar almamız gerekli” dedi.
#Ersun Yanal
#Trabzonspor
#M.Kharkiv
9 yıl önce