|

'Daha farklı kazanabilirdik'

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Çaykur Rizespor evinde ağırladığı Kasımpaşaspor'a 3-1 mağlup oldu. İki takım teknik adamları maç sonrası açıklama yaptı.

Yeni Şafak
19:15 - 25/04/2015 Cumartesi
Güncelleme: 16:20 - 25/04/2015 Cumartesi
IHA

Maç sonrası basın mensuplarının sorularını değerlendiren Kasımpaşaspor Teknik Direktörü Zeki Önder Özen, düşme çizgisinin üzerinde kalmak için mücadele ettiklerini belirterek, “Buraya gelirken ortada şöyle bir gerçek vardı. Rizespor'un bir sıra üstündeydik. Onlar ise düşme hattındaki takımların birkaç puan üzerindeydi. Rizespor aşağıdaki üç takımın hedefinde olan bir takım. Düşme potasındaki üç takımın hedefi olmaktan kurtulmak isteyen bir takıma karşı oynadık. Rizespor ile yer değiştirebilirdik. Öyle olsaydı hedefteki takım biz olacaktık. Bunun farkında olarak geldik. Ne olursa olsun çizginin üzerinde kalmak için mücadele ettik. Oyun tarzımızda değişiklikler yaptık. Çok da farklı kazanabileceğimiz bir maçı 10 kişi ile 3-1 bitirdik. Bazı oyuncularımızın olağan üstü bir gayretini ve performansını gözledik. Bundan dolayı çok mutluyum. Alparslan atılana kadar ondan istediğimiz her şeyi gösterdi. Şahsız bir kırmızı kart oldu. Onun dışında genel olarak iyi bir performans sergiledik. Üç puan alarak dönüyoruz. Mutluyuz” dedi.



ÇAYKUR RİZESPOR CEPHESİ

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise yaptığı açıklamada, geleceğe güvenli bakma adına büyük önem taşıyan bu maçı değerlendiremediklerini ifade ederek, “Önce kendi sahamızda arzu etmediğimiz bir sonuç. Galip gelerek birçok sorunu halledebilirdik. Gole kadar oyunu kontrol eden istekli bir takım görüntüsü sergiledik. Yediğimiz golde topu kaptırdık. Hücumdaki oyuncuların son derece yetenekli gol noktasında iyi olduklarını biliyorduk. Üç gol yiyerek bunu gördük. Maçın bitimine 25 dakika varken golü bulduk. Biraz daha dikkatli oynasaydık 3-3 olabilirdi. Orada takım olgusunu göstermeliydik. Farklı sonuç olabilirdi. İyi oynamadık. Doğur oynamadık. Doğru paslaşma yapamadık. Nihayetinde beklemediğimiz bir yenildi. Önümüzdeki hafta direkt rakibimizle oynayacağız. Geleceğe güvenli bakma adına önemli bir maçtı. Bunu değerlendiremedik” şeklinde konuştu.

#süper lig
#kasımpaşa
#önder özen
#çaykur rizespor
#hikmet karaman
9 yıl önce