|

Delio Rossi özür diledi 

İtalya Birinci Futbol Ligi'nin (Serie A) 36. haftasında oynanan Fiorentina-Novara maçında, kendisine tepki gösteren oyuncusuna yumruklar savuran teknik direktör Delio Rossi, özür diledi.

Aa
00:00 - 4/05/2012 Cuma
Güncelleme: 14:17 - 4/05/2012 Cuma
Yeni Şafak
Delio Rossi özür diledi 
Delio Rossi özür diledi 

Tecrübeli çalıştırıcı Rossi, Fiorentina'nın stadı olan Artemio Franchi'de düzenlediği basın toplantısında, 'Dalle Valle ailesine, bana bu güzel macerayı yaşama fırsatı verdikleri için teşekkür ediyorum. Üzgünüm; kentten, oyunculardan ve camiadan özür diliyorum' dedi.

Kendisi, yaptığı iş ve çalıştırdığı takımı için saygı istediğini belirten Rossi, eğer bunlara yönelik olumsuz bir şey söz konusu ise bu durumun iyi olmadığını, Ljajic'in sözlerinde benimsediği değerlere dokunulduğunu ima ederek, kendisini savundu ancak yaptığı hareketin 'ayıp olduğunun' da altını çizdi.  

Yaptığı hareketin yanlış olduğunu vurgulayan Delio Rossi, hata yaptığını kabul ettiğini, bu hareketinin bedelini ödediğini ve ödeyeceğini söyledi. 

Rossi basın toplantısı sonrasında stattan ayrılırken, bir grup Fiorentina taraftarının sevgi gösterileriyle uğurlandı. 

Tecrübeli teknik adama oyuncusunu yumruklar savurması sebebiyle İtalya Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu tarafından 3 ay sahalardan men cezası verilirken, Fiorentina kulübü de olayın hemen ardından Rossi ile yollarını ayırdığını duyurmuştu.

12 yıl önce