|

Denizlispor'a başkan uyarısı

Denizlispor Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, pazar günü deplasmanda oynanacak Orduspor maçı öncesi futbolcuları uyararak, "Şanlıurfaspor'u yendik diye havaya girmeyin. Bu hafta çok daha zorlu bir rakip bizi bekliyor" dedi.

Yeni Şafak
12:22 - 18/12/2014 Perşembe
Güncelleme: 14:25 - 18/12/2014 Perşembe
DHA

Son sırada yer alan Orduspor'un bu müsabakaya kırılma noktası gözüyle baktığını sözlerine ekleyen Başkan Kıbrıslıoğlu, "Rakibin sıralamadaki yeri kimseyi aldatmasın. Orduspor, futbol geleneği olan köklü bir kulüp. PTT 1'inci Lig'de kimin ne yapacağı belli olmuyor. Kazanırsak, Play off barajına bir adım daha yaklaşır, ardından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u de yenersek, ilk yarı hedefini tutturmuş oluruz. Bu yüzden herkes dikkatli olsun" şeklinde konuştu. Kıbrıslıoğlu, Şanlıurfaspor maçının 2 bin TL olan galibiyet primini yarın futbolcuların hesaplarına yatacağını söyledi.


MİNİK KONUKLAR

Orduspor maçının hazırlıklarını sürdüren Denizlispor'un bugün önemli konukları vardı. Neşe Erbek Joyful Hause Yetenek Geliştirme Merkezi'nin minik öğrencileri, sabah antrenmanında futbolcularla bir araya gelip, "Şampiyon Horoz" tezahüratları yaptı. Futbolcular minik taraftarlarla yakında ilgilenirken, Menajer Kadir Kanatsız, "Minik öğrencilere şimdiden Denizlispor sevgisini aşılamaya çalışan öğretmenlerine ve eğiticilere teşekkür ediyoruz. Bu ziyaret Orduspor maçı öncesi bize şans getirecek" dedi.

#Hasan Kıbrıslıoğlu
#denizlispor
#Orduspor
#Kadir Kanatsız
#Denizlispor Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu
9 yıl önce