|

Dentinho: Resmi teklif yok

Sportif Direktör Aykut Kocaman'ın transferini bitirme aşamasına geldiği iddia edilen Brezilyalı yıldız, F.Bahçe'nin kendisiyle ilgilendiğini duyduğunu ancak teklif almadığını söyledi

00:00 - 22/01/2010 Cuma
Güncelleme: 23:48 - 21/01/2010 Perşembe
Yeni Şafak
Dentinho: Resmi teklif yok
Dentinho: Resmi teklif yok

Fenerbahçe'nin peşinde olduğu Brezilyalı Dentinho, sarı-lacivertlilerin kendisiyle ilgilendiğini bildiğini ancak resmi bir teklif almadığını açıkladı. Eski takım arkadaşları Cristian ve Santos ile konuştuğunu belirten yıldız futbolcu, “Onlar bana Türkiye'de isminin Fenerbahçe ile anıldığını söylediler. Bu konuyu Roberto Carlos ile de görüştüm. O da Fenerbahçe'nin benimle ilgilendiğini belirtti. Şu ana kadar hiçbir resmi teklif almadım. Futbol direktörümüz Gobbi de benimle ilgilenen kulüpler olduğunu söyledi. Ancak F.Bahçe de dahil hiçbir teklif resmi boyut kazanmadı” ifadelerini kullandı. Brezilyalı futbolcunun bunları söylemesine rağmen Genel Menacer Aykut Kocaman'ın Dentinho transferini bitirme aşamasına geldiği ve imzanın an meselesi olduğu öğrenildi.


Carlos'tan tatsız başlangıç

Corinthians takımına transfer olan yıldız futbolcu Roberto Carlos, yeni takımıyla çıktığı ilk maçta sakatlık yaşadı. Carlos, Bragantino maçında bir pozisyonda rakip takım oyuncusunun atağını kesmek için topa yatarak müdahale etmek isterken hızını alamayarak yedek kulübesine daldı. Kulübedeki iki oyuncuyu deviren Carlos koltukların altına girdi. Arkadaşlarının yardımıyla kalkabilen Carlos maçı tamamlayamadı.


14 yıl önce