|

Diego ilk 11'de

Kuyt'ın ve Meireles'in sakatlığı Diego'ya yarayacak. Brezilyalı yıldız Rize deplasmanında İsmail Kartal tarafından özel olarak görevlendirilecek.

Yeni Şafak
12:01 - 31/03/2015 Salı
Güncelleme: 09:05 - 31/03/2015 Salı
DHA

Fenerbahçe'de Çaykur Rizespor maçı hazırlıkları Milli futbolcular Mert Günok, Caner Erkin, Alper Potuk, Çek Cumhuriyeti milli takımı kadrosunda yer alan Michal Kadlec, Senegal milli takımına davet edilen Moussa Sow ve Portekiz milli takımına çağrılan Bruno Alves'den yoksun sürerken, Kuyt ve Meireles ise sakatlıkları nedeniyle çalışmalara katılamıyorlar.




Milli futbolculardan Emre Belözoğlu, Mehmet Topal ve Gökhan Gönül sakatlık sorunu yaşamadan İstanbul'a dönerken, Teknik Direktör İsmail Kartal diğer oyuncularının da sağlam dönmesini arzuluyor.




Beşiktaş derbisinde yaşananlardan sonra Emenike'nin moralinin düzelmesi için çalışmalar yapılırken, en dinç forvet olarak Rize deplasmanında Nijeryalı oyuncu ilk 11'in içinde yer bulacak. Sow'un Senegal milli takımından geç dönecek olması ve Webo'nun dizindeki kronik sakatlığın kendisini zorlaması nedeniyle Emenike yine 11'de olacak. Emenike ve Sow sağ kanat ve ileri ucu değişerek kullanacak. Sol kanadın hücum hattında ise Alper potuk görev yapacak.




Kuyt'ın ve Meireles'in sakatlığı ise Diego'ya yarayacak. Brezilyalı yıldız Rize deplasmanında İsmail Kartal tarafından özel olarak görevlendirilecek. Defansın önünde Mehmet Topal ve Emre Belözoğlu ikilisi hem savunma hem hücuma destek olacak. Diego ise forvet arkasında ve serbest olarak görev alıp Emenike ve Sow'u defansın arkasına sarkıtmaya çalışacak. Alper ve Emre ile de yakın oynayarak pas alış verişinde etkili olmaya çalışacak.



#Diego
#Rize
#İsmail Kartal
9 yıl önce